Javában zajlik a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A híres színésznők, modellek egymást váltják a vörös szőnyegen, és kivétel nélkül bámulatos összeállításokban lépnek a fotósok elé. Penélope Cruz sem hiányozhat a vendégek közül, két filmjét is levetítik a filmfesztiválon, így a színésznő lehengerlő összeállításokban sétálgat az olasz városban.

hirdetés

Augusztus 31-én este kezdődött el a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A sztárok már első este okoztak emlékezetes pillanatokat, Catherine Deneuve pirosban ragyogott, Hillary Clinton kaftánruhában keltett feltűnést, Palvin Barbara pedig csillogó estélyiben vonult végig a fotósok előtt. A filmszemle idén szeptember 10-ig tart, így biztosan láthatunk még figyelemre méltó összeállításokat.

Penélope Cruz csodás szettjei

A filmszemle programja igazán változatos, sok különféle alkotást mutatnak be, a premierekről pedig a sztárok sem hiányozhatnak. Penélope Cruz legújabb alkotásait is Velencében tekintheti meg a közönség, ezért a híres színésznő kiemelt vendég az eseményen.

 

A 48 éves színésznő pár nappal ezelőtt érkezett meg Velencébe, és rögtön első este egy különleges növénymintás ruhában lépett a vörös szőnyegre. Penélope Cruz a Chanel őszi-téli haute couture kollekciójából választott egy izgalmas darabot a L’immensità című filmjének premierjére. A ruha szabása egyszerű, ám a mesés levélmintázata igazán látványossá teszi. A színvilága igazán őszi, az árnyalatok remekül összecsengenek a sztár bőrtónusával, hajszínével.

 

A híresség már első este feltűnést keltett, mintás ruhájában sokan megcsodálták. Ám nem csak a vörös szőnyeges bevonulásához választott kifogástalanul összeállított, emlékezetes öltözéket, másnap egy könnyed városi séta során bizonyította, hogy mennyire jól állnak neki a street style népszerű darabjai.

Tetőtől talpig Chanel kreációkba bújt, pöttyös, egyenes szabású farmert és kockás öltönymellényt viselt. Utóbbi az őszi divat egyik nagy kedvence, a férfias szabású ruhadarab remekül mutat elegánsabb nadrággal vagy farmerral. Ing sem kell feltétlenül alá, ebben az esetben kissé merész lesz az összkép. Egy kabátkát kapott fel a szetthez, mesés volt az összkép.

 

A színésznő az egyszerűségében is különleges egészruhákat sem veti meg, az On The Call című filmjének a sajtótájékoztatójára egy igazi nyári szettet öltött magára. A fehér felsőhöz maxiszoknyát választott, amit az izgalmas csipke tett még romantikusabbá. A szerelés remek választás volt, kiemelte karcsú derekát és finoman hangsúlyozta dekoltázsát.

 

A fehér összeállítás után, az esti filmpremieren már feketében tündökölt a színésznő. A Chanel legújabb haute couture kollekciójából választott egy fekete, izgalmas darabot. A felsőrész buklé, ami elsőre kicsit szokatlannak hat, ám a szoknya aprólékos díszítése és a virágok megadják a kellő eleganciát.

 

Penélope Cruz remek érzékkel keveri a merészebb és a letisztult darabokat, az elmúlt napokban viselt összeállításaival előnyösen és elegánsan hangsúlyozta csinos vonalait. Minden bizonnyal a filmfesztivál további eseményein is sikkes darabokat fog viselni.

 

Kiemelt kép: Mondadori Portfolio / Getty Images. 

Képek a cikkben: John Phillips, Mondadori Portfolio, Franco Origlia, Pascal Le Segretain, Daniele Venturelli, Stefania D’Alessandro / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés