A modellek szó szerint meghódították Velence vörös szőnyegét, Palvin Barbara abszolút elvitte a show-t testhezálló, csinos ruhájával. A filmfesztivál számtalan szemet gyönyörködtető kreációval szolgál minden évben, azonban idén különösen izgalmas és káprázatos darabokkal bűvölte el a divatrajongókat. A híres színésznők, énekesnők és sztárok mellett népszerű modellek is feltűntek Olaszországban, akik tökéletesen hozták a nőies sikket ruhaválasztásukkal.

hirdetés

Gyönyörű modellek, akik meghódították Velence vörös szőnyegét: Palvin Barbara elvitte a show-t

A velencei filmfesztivál vörös szőnyegén rendszerint igazi divatínyencségeket láthatnak a rajongók. A híres nők szebbnél szebb ruhákban jelennek meg az eseményen, a legtöbben káprázatos, nőies darabot választanak a nívós alkalomra. Idén többen döntöttek úgy, hogy a hercegnős estélyi ruha helyett inkább nadrágos szettben villantják meg kifinomult stílusérzéküket.

Nehéz lenne kiválogatni a legjobban öltözött hírességeket, a velencei filmfesztivál zsűrielnöke, Julianne Moore például elképesztő szettekkel készült az eseményre, de Penélope Cruz sikkes összeállításait sem tudjuk figyelmen kívül hagyni. Hillary Clinton mindenkit ámulatba ejtett babakék ruhájával, a legtöbb ismert nő igencsak kitett magáért az idei évben, s már az első napon emlékezetes pillanatokat okoztak a vörös szőnyegen.

Palvin Barbi szinte mindenkit megdöbbentett, amikor egy csillogó, éjfekete Armani Privé darabban libbent a fotósok elé. Az egyszerű vonalvezetésű ruha csodásan kiemelte a magyar modell alakját, az összkép kissé keleties hatást keltett, a frizura és a flitteres darab együttese rendkívül izgalmassá tette megjelenését.

A sötét tónusú ruha után egy egészen más oldalát is megvillantotta Velencében, a gyönyörű, részletesen kidolgozott ruha szintén egy Armani Privé kreáció. A ruhában felsejlő pezsgőárnyalatok remekül harmonizáltak mézbarna hajával, amit a jeles alkalom kedvéért hosszabb tincsekkel dúsított a fodrásza. Nem ő volt az egyetlen, aki káprázatos darabot választott az eseményre, a csinos modellek csak úgy sziporkáztak a fantasztikus szettekben.

 

Palvin Barbi mellett Sara Sampaio és Irina Shayk is jól eltalált szettet villantott, a fekete darabok elegáns, sikkes megjelenést kölcsönöztek a modelleknek. A 41 éves Alessandra Ambrosio ruhaválasztásai mellett sem lehet szó nélkül elmenni, a gyönyörű szupermodell mindenkit lenyűgözött a fantasztikus kreációkkal.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés