Palvin Barbi egyértelműen elvitte a show-t Cannes-ban, olyan csodás kreációkban lépett a vörös szőnyegre, hogy nem lehetett nem őt figyelni. Elegáns öltözékei szépen kiemelték sugárzó nőiességét.

hirdetés

A cannes-i filmfesztivál minden évben egy izgalmas csemege a divatrajongóknak. A hírességek nagyon komolyan veszik a franciás csillogást, s talán még ragyogóbb kreációkban érkeznek a vörös szőnyegre, mint az Oscar-gálán vagy a Golden Globe-on. A többség ráadásul nem csupán egyetlen estére hivatalos, így több mesés estélyit is meg tudnak villantani a rendezvénysorozat alkalmával.

A fesztivál idén május 14-én kezdődött, s noha az első vörös szőnyeges bevonuláson Palvi Barbi még nem vett részt, később ő is megérkezett a francia városba, sokak örömére.

Kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

 

Palvin Barbi elvitte a show-t Cannes-ban

A 77. cannes-i filmfesztivál minden elvárást felülmúlt. A divat szempontjából talán még soha nem volt ilyen izgalmas az esemény, a francia város jóformán egy sikkes kifutóvá alakult az elmúlt napokban. Nem meglepő, hogy a reflektorfény teljes mértékben Palvin Barbira összpontosult, aki csodásabbnál csodásabb estélyikben vonult a fotósok elé.

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar modell totálisan elvitte a show-t Cannes-ban. A testhezálló, alakkiemelő és sejtelmes Michael Kors ruhával kapásból lenyűgözte a rajongókat. Palvin Barbi nagyon tudja, hogy kell nőiesen megjelenni, és nem fél hangsúlyozni erős vonzerejét. Ha a visszafogottan dögös, mégis elegáns estélyi nem lett volna elég, egy vörös árnyalatú rúzzsal még inkább rákontrázott az összhatásra.

Képek: Gisela Schober/Andreas Rentz/Getty Images.

 

Ha valakinek az Addams Family Morticiája ugrott be Barbi dögös, merészen nőies, mégis elegáns megjelenésének láttán, nem áll olyan távol az igazságtól. A modell ugyanis egyértelműen utalt az ikonikus karakterre az Instagram-oldalán. Morticia Addams tökéletes inspiráció volt a maga határozottságával, Palvin Barbi mesésen ragyogott a tetőtől talpig fekete és sejtelmes kreációban.

Ha már filmfesztivál, a magyar modell izgalmas szerepekbe akart bújni a vörös szőnyegen. Nagy volt a váltás, ugyanis a dögös Morticia után Hamupipőke következett. Palvin Barbi a gyönyörű babakék Givenchy estélyiben valóban Disney-hercegnőként tündökölt. Az estélyihez sötét cipőt választott, ám a kiírása alapján az üvegcipellőket korábban elhagyta, így érthető, hogy miért hiányzott a legfontosabb kiegészítő a mesebeli szettből.

Képek: Lionel Hahn/Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images.

 

Palvin Barbi egyértelműen a klasszikus fazonok híve, imádja a retró trendeket és a modern eleganciát. Gyakran választ olyan darabokat, amelyek ízlésesen vegyítik a múlt és a jelen trendjeit. Cannes tökéletes hely ahhoz, hogy valaki egyszerre legyen Audrey Hepburn és a 2024-es év modern divatikonja. Ebben a krémszínű, ráncolt szabású és ejtett vállú kreációban dívaként festett, amire még a retró konty is ráerősített.

Képek: Cindy Ord/Getty Images.

 

A feketét és a krémes tónust is újra és újra bevetette a filmfesztiválon. A magyar modell számos partin és eseményen vett részt Cannes-ban, ezért több csodálatos estélyit vitt magával Franciaországba. A Michael Kors vacsorájára egy fekete csillogó darabban érkezett, míg a Knights of Charity gálavacsorára egy csillogó, nagy Gatsby hangulatú kreációt választott.

A mesés babakék ruha után még izgalmasabbá tette a színpalettát, ugyanis az év színét, a Peach Fuzzt is magával vitte a francia városba. A barackos darab egy igazi időtlen klasszikus, a vonalvezetésből egyértelművé válik, hogy egy gyönyörű Vivienne Westwood estélyiről van szó.

Kép: Pascal Le Segretain/amfAR/Getty Images for amfAR/Getty Images.

 

Az alakkiemelő, egyszerű szabást a hosszú, légies uszály teszi igazán különlegessé. A ruhához illően egy finom, visszafogott sminket kapott, az összhatást pedig hollywoodi hullámokkal tökéletesítették. Fantasztikusan passzolt az amFAR-gála ragyogásához, Barbi ezzel a mesés kreációval abszolút megkoronázta az összes korábbi választását.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Cikkfotók: Pascal Le Segretain/Gisela Schober/Andreas Rentz/Lionel Hahn/Marc Piasecki/FilmMagic/Cindy Ord/Pascal Le Segretain/amfAR/Getty Images for amfAR/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés