Az ősz hajú modell smink nélkül és egyszerű ruhákban mutatja meg a természetes szépség erejét. Magabiztos kisugárzásával sokakat inspirál.

hirdetés

Az idő múlását nem lehet megállítani, ám az öregedés nem egyenlő a nőiesség elhalványodásával, hiszen a szépség, illetve a belülről áradó sikk és elegancia egyáltalán nem kor kérdése.

Az ősz hajú modell minden posztjával inspirálja követőit, ugyanis egyáltalán nem szeretné véka alá rejteni, hogy felette is telik az idő, az ő teste is változáson megy keresztül. Tény, hogy szerencsés genetikával rendelkezik, ám rendkívül sokat tesz azért, hogy megőrizze fitt, fiatalos formáját. Nem fél megmutatni finom ráncait, ahogy a frizuráját is abszolút felvállalja őszen, csillogóan.

Sokan már egészen fiatalon, az első barázdák jelentkezésekor mindent megtesznek annak érdekében, hogy elfedjék az öregedés aprócska, még alig látható nyomait. A gyönyörű modell azonban úgy véli, hogy nem kell fiatalabbnak tűnni, csupán jól kell kinézni az adott életkorhoz képest. Tehát a titok nem abban rejlik, hogy ötvenévesen harmincnak kell kinézni. A nőiesség varázsa sokkal inkább abban keresendő, hogy felvállalva az életkort és az öregedést mégis sugárzóan szép valaki.

Természetesen ehhez jelentős önbizalomra van szükség, hiszen nem sokan szeretik felvállalni, hogy ráncok tarkítják az arcbőrüket és esetleg teljesen kifehéredett a hajuk. A modell bőrápolással, rendszeres mozgással és belső békével tesz azért, hogy megjelenésében ne az idő múlásának lenyomata, hanem a bájos üdeség legyen a szembetűnőbb.

Az ősz hajú modell smink nélkül is vállalja arcát

Gyakran posztol magáról közeli, smink nélkül készült fotókat. Nem próbálja eltakarni ráncait, sőt, a fáradtság nyomait sem szégyelli. Az idő múlása bizony nyomot hagy az arcbőrön, és ez így van rendjén. Minden egyes barázda egy-egy életeseményt jelképezhet, a szem alatti karikák és táskák pedig a maximális erőbefektetést, amit az ember a hétköznapok során minden egyes feladatnál bevet. A kor csak szám, ahogy az öregedés is csak egy folyamat, amit nem kell szégyellnivalónak érezni.

A természetes szépség és a nőiesség kisugárzás abszolút nem korfüggő. Szerencsére a divatszakma az elmúlt időszakban egyre inkább hangsúlyozza, hogy egy nő nem csak harmincéves koráig igazi nő. A nevesebb márkák egyre több ősz hajú modellel dolgoznak együtt, akik minden alkalommal bebizonyítják, hogy a természetes szépség belülről fakad.

A csinos modell az ősz lenövést sem takargatja, sőt, a hajhosszától sem szabadult meg csak azért, hogy minél kevésbé legyen feltűnő a tincsek kifehéredése. Hihetetlenül sikkes, sugárzó és gyönyörű, nincs szüksége egy tonna sminkre vagy hajfestékre ahhoz, hogy nőies legyen.

Hihetetlenül inspiráló személyiség, aki magabiztosságával és természetes szépségével mindenkit lenyűgöz.

Kiemelt kép: Marielle Paola van Oostrom/mariellevanoostrom/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés