A gyönyörű ősz hajú blogger smink nélkül, természetesen is nőiesnek érzi magát, magabiztos kisugárzásának és időtlen szépségének pedig egyszerű titka van. Sokan követik az Instagramon, nem véletlenül!

hirdetés

Húsz-, illetve harmincévesen az ember elképzeli, hogy hogyan fog kinézni ötven felett. A bűvös negyvenes elérkeztével sokan már nem csak elképzelik, szinte maguk előtt látják a változást, hiszen az arc és a haj átalakulása egyre inkább szembetűnővé válik. A kor előrehaladtával a személyiség is folyamatosan hozzáidomul a megújuló külsőhöz. Bár sokak szerint ez riasztó, vannak, akik ilyenkor élik meg igazán a bennük rejlő nőiességet. A gyönyörű blogger, MaryAnn Elizabeth egyáltalán nem fél az öregedéstől, sőt, minden egyes pillanatát kiélvezi a szemmel látható átalakulásnak.

Az ősz hajú blogger smink nélkül is szépnek érzi magát

Pozitív kisugárzásával eloszlatja az öregedéssel kapcsolatos sztereotípiákat, bárki, aki attól tart, hogy az ősz hajszálak és a ráncok megjelenésével elvész a nőiesség, illetve vele együtt az önbizalom, csak nézzen rá MaryAnn Elizabeth Instagram-profiljára. A gyönyörű blogger egyáltalán nem foglalkozik a korral és az azzal járó változásokkal, természetesen, smink nélkül, fürdőruhában is bátran mutatja meg magát a követőinek. 47 éves volt, amikor elkezdett a modellkedéssel foglalkozni, és épp a társadalom, valamint a különböző kampányok sarkallták arra, hogy megtegye ezt a fontos lépést.

Egy interjúban kifejtette, hogy kifejezetten zavarta, amikor huszonévesekkel népszerűsítettek ránctalanító krémeket, úgy érezte, hogy a szakmát ebből a szempontból is meg kell reformálni egy kicsit. Mára keresett manökenné vált, a márkák imádják természetességét és üdeségét, vidám kisugárzását. MaryAnn Elizabeth titka sokkal egyszerűbb, mint azt bárki gondolná.

Mindig fontos volt számára az egészséges étkezés, az idő múlásával pedig még inkább beleásta magát a témába. A külső ragyogás legfontosabb alapja a belső rendszer támogatása. A blogger éppen ezért kiemelten figyel az alapanyagokra, a menü tudatos összeállítása mellett pedig a rendszeres mozgásra szintén nagy hangsúlyt fektet. Az idő múlásába bele lehet törődni, lehet tőle tartani vagy ki lehet használni a korral járó lehetőségeket. Az ősz hajszálak és a ráncok megjelenése nem jelenti a nőiesség végét, inkább a kezdete valaminek. Minden nézőpont kérdése!

MaryAnn Elizabeth simán felvállalja smink nélküli arcát a közösségi médiában, nem takargatja ráncait. Nincs szüksége semmiféle cicomára ahhoz, hogy gyönyörűnek, magabiztosnak érezze magát. A szépség belülről fakad, szokták mondani, az öregedés pedig nem tudja csak úgy elvenni a belülről áradó nőiességet és erőt.

Az ősz hajú modell pontosan tudja, ahhoz, hogy az ember kívülről szépnek tűnjön, belül kell kezdeni a rendrakást. Minden napját meditációval indítja, ami megtanította arra, hogy szeresse önmagát. A belső magabiztosság abszolút kivetül a külsőre, így nem a ráncokkal járó bőröregedés és nem is az őszülő frizura határozza meg a vonzerő mértékét.

A modell nem csupán szépségmegőrzés gyanánt igyekszik fitten tartani magát, a rendszeres testmozgás számára létszükséglet, hiszen attól testileg és szellemileg is felfrissül, illetve energikusabbnak érzi magát. A jóga és egyéb sportok mellett több hobbija is van, amelyekre lelki táplálékként tekint, hiszen hozzájárulnak a belső egyensúly megteremtéséhez. A bőrápolás fontos számára, de való igaz, hogy a ragyogó kisugárzáshoz nem elegendőek a krémek.

A gyönyörű blogger nem fektet különösen nagy hangsúlyt a sminkelésre, de az arcápolási rutinját sem cifrázza túl. Az egyszerűség híve, a visszafogott természetesség teszi igazán különlegessé. Nem harcol az öregedés jelei ellen, nem akar takargatni semmit, számára az a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében.

Ilyen egyszerű lenne a titok? Csak ennyi kell ahhoz, hogy valaki ötven felett is szépnek és magabiztosnak érezze magát? Ha bárki valamiféle őrületes varázslatra számított, ki kell, hogy ábrándítsuk, MaryAnn Elizabeth kortalan szépsége és múlhatatlan nőiessége mögött csupán egyszerű dolgok állnak. Olyan életet alakított ki magának, amiben jól érzi magát, sokat tesz azért meditációval és jógával, hogy a stressz ne legyen tartós vendég nála, aktívan tölti a mindennapjait, és nem csak a bőrápolásra, hanem a „lélekápolásra” is hangsúlyt fektet. Ebben sokat segítenek számára a hobbijai, melyek feltöltik lelkileg.

Jobban belegondolva azonban nem is olyan egyszerű igazán szeretni és elfogadni magunkat. Az ősz hajú blogger tippjeinek minden egyes részlete fontos összetevője a tökéletes titoknak, hiszen egyik lépés támogatja a másikat. A mozgás, az önszeretet, az elfogadás, az egészséges étkezés és a tudatos, ámde nem túlgondolt arcápolási rutin mind-mind nélkülözhetetlen a pozitív, vonzó kisugárzáshoz ötven év felett.

Kiemelt kép: MaryAnn Elizabeth/maryann.elizabeth_/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés