A hetvenéves modell természetesen kezeli az öregedést, és szabályszerűen ragyog a kifutón. A divatszakma imádja, olyan, mintha mindig ezt csinálta volna.

hirdetés

A karrierváltás gondolata csak kevesekben fogalmazódik meg bizonyos kor felett, márpedig a sors sokszor egészen más utat tartogathat az idő múlásával. Barbara Lutz számára is nyílt egy kis ösvény, letért a korábban bevált és megszokott útvonalról, és cseppet sem bánta meg. Hetvenéves korában karrierje csúcsán van, a divatszakma rajong természetes, ragyogó kisugárzásáért.

A gyönyörű 70 éves modell a szakma kedvence

A Bild nevű német bulvárlap egy korábbi cikke szerint csupán néhány éve kezdett el modellkedéssel foglalkozni, egy ügynök szólította le az utcán. Nagyot fordult vele a világ, amikor felfedezték, ugyanis azóta számos divatmárkával dolgozott már együtt, rengeteg fantasztikus fotó készült róla. Rendszeresen jár castingokra és forgatásokra, elmondása szerint fegyelmezett hozzáállás és nagy teherbírás jellemzi.

Erős túlzás lenne azt állítani, hogy az ősz hajú modell pihenéssel tölti a nyugdíjas éveit. Sokat dolgozik, ráadásul azért is rengeteget tesz, hogy megőrizze kirobbanó formáját és természetes báját. Noha a diétázásra nem fektet nagy hangsúlyt, a Bild szerint rendszeresen jár edzőterembe, karcsú vonalait, valamint fizikai és mentális egészségét rendszeres testmozgással tartja karban.

A természetesség híve, könnyedén kezeli az idő múlását és annak látható nyomait. Nem zavarják a finom ráncok és a mélyebb barázdák, semmit nem csináltatott meg magán. A bulvárlapnak azt mondta, nem reklámozna semmiféle plasztikai beavatkozást, hiszen ő maga sem vállalja be a művi átalakításokat, ugyanakkor nem ítéli el, ha valakinek erre van szüksége a lelki egyensúlyához.

A most hetvenéves modell olyan neves márkákkal dolgozott már együtt, mint a Tom Tailor, a C&A vagy a Deichmann. Nem csupán fotós anyagok készülnek róla, a kifutón is aktívan jelen van, temérdek divatbemutatót vállal, a közönség pedig rajong természetes megjelenéséért és vibráló, üdítő kisugárzásáért.

Legutóbb a Kornit Fashion Weeken láthatta a nagyközönség, ahol több márka kreációiban vonult végig az emelvényen. Az ősz hajú modell különböző stílusú darabokat viselt, habár leginkább látványos estélyikben mutatta meg magát. Nem feltétlenül volt tervben neki a modellkedés, ám minden adottsága megvan hozzá. Barbara 175 centiméter magas, kecsesen, légies könnyedséggel mozog a kifutón, alakja pedig rendkívül karcsú és nőies.

Gyakorlatilag ezer arca van, több különböző stílusban mutatja meg magát. Erős sminkben és smink nélkül ugyanúgy pózol, a profi képeken sem takargatja az öregedés jeleit. Bátran viseli a trendi, menő darabokat, a színekkel sem finomkodik, az élénk árnyalatok kifejezetten jól állnak neki, remekül passzolnak ősz, hamvas tincseihez.

Kiemelt kép: barbara_lutz_model/Barbara Lutz/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés