Az idős modell egészen másként látja magát most, mint negyven évvel ezelőtt, stílusa hűen tükrözi a belőle áradó magabiztosságot és határtalan nőiességet. Nem akar változtatni magán, elfogadta az öregedéssel járó változásokat, és másokat is erre motivál.

hirdetés

A 69 éves Gabriela már negyven éve modellkedik, számtalan alkalommal fordult meg a kifutón, és rendszeresen áll kamerák elé. Megjelenése, kisugárzása elképesztően nőies és magabiztos, stílusával pedig még inkább fokozza határtalan vonzerejét. Az idő múlását maximálisan elfogadta, meg tudja élni a változásokat. Az őszülés és a ráncok megjelenése pedig nemhogy visszavetette volna önbizalmát, most, a hetvenhez közel sokkal lazábban és könnyedebben gondol a munkájára, szebbnek látja magát, mint valaha.

Néhány éve készült vele egy interjú, amiben arról mesélt, hogy húszévesen nagyon félénk volt, mindig gyönyörű és tökéletes akart lenni. Mára egyáltalán nem célja, hogy mindig kifogástalanul fessen és egyetlen apró hiba se legyen a megjelenésén, ez az érzés pedig rendkívül felszabadító tud lenni. Ez a könnyedség sugárzik róla, nem akar változtatni magán, nem akarja megállítani az időt, az egészséges önbizalom pedig a stílusán is egyértelműen érzékelhető.

Posztjaival és munkásságával a fiatal nőket, valamint az idősödő hölgyeket egyaránt megszólítja. Szerinte egy nő igenis el tudja dönteni belül, hogyan is akar megöregedni. Ezzel a kijelentésével egyébként egyáltalán nem túloz, ugyanis az életmód, a szépségápolás, az önmagunkra fordított idő nagyban beleszól abba, hogy hogyan fogunk kinézni hatvan-, hetven- vagy nyolcvanévesen. Tény, hogy a genetikával nem lehet harcolni, ám bizonyos keretek között minden nő befolyásolhatja saját megjelenését, s ezáltal az öregedéssel járó változások mértékét is.

Az idős modell stílusa lehengerlő, nőies és egyedi

Gabriela stílusa egyértelműen a sikkes elegancia elveit követi, egyszerre letisztult és feltűnő, s talán pont ettől olyan egyedi. Imádja a színeket és a mintákat, nem zárkózik el a feltűnőbb árnyalatoktól, amelyek egyébként látványosan fiatalítják a megjelenést. Trendi fazonokat visel, melyek remekül hozzák a lezser eleganciát.

Bátran vegyíti a különböző stílusokat, a kifinomult kosztümök mellé például nem feltétlenül visel magassarkút. Gondolkodás nélkül összeboronálja őket egy menő edzőcipővel, a kényelem pedig abszolút nem megy a nőiesség, valamint a sikkes stílus rovására. Gyakran használja ki a monokróm szettekben rejlő kifogástalan eleganciát, imádja a letisztult összeállításokat, persze a vidám, mintás darabokat sem szorítja háttérbe.

A gyönyörű modell megjelenését a harmónia teszi igazán különlegessé. Bárki lehet stílusos, viselhet trendi darabokat, ez önmagában még nem elegendő ahhoz, hogy divatikonná váljon. Gabriela esetében a kellem és a küllem összhangban van egymással, stílusával pontosan azt közvetíti, ami egyébként is árad belőle. Egy magabiztos, érett, fantasztikus nő látszatát kelti. Nem akar mindig stílusos lenni, nem akar mindig tökéletes lenni, mégis az, ezt pedig a kiegyensúlyozott, tudatos életmódjának, valamint remek ízlésének köszönheti.

Sokat tesz azért, hogy meg tudja őrizni fantasztikus formáját az évek múlásával. A testmozgás lételeme, figyel arra, hogy mindennap megtegye a tízezer lépést. Ezen túl rendszeresen jógázik, ami szerinte szintén nem csak a külsőre hat, a belső egyensúly megteremtésében szintén szerepet játszik. A belső energiák abszolút kivetülnek a megjelenésre, az idős modell ezért is figyel olyannyira arra, hogy kívül-belül rendben legyen magával.

Kiemelt kép: ladymodelgabriela/Gabriela Rickli-Gerster/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés