Az ősz hajú modell abszolút a természetes öregedés híve, bátran vállalja hamvas tincseit és mélyülő ráncait. Kisugárzása elképesztően inspiráló!

hirdetés

A bőr és a test öregedése törvényszerű, még ha lehet is késleltetni vagy mérsékelni a folyamatot, a kor előbb-utóbb mindenkin nyomot hagy. A megjelenés látványosan átalakul, a frizura kifehéredik, megjelennek a finom ráncok és a folyamatosan mélyülő barázdák. Sokan már egészen fiatalon nagy figyelmet szentelnek a megelőzésnek. Vannak, akik mindenféle hiper-szuper kezelésekre esküsznek, melyek segítenek tovább megőrizni a bőr fiatalos megjelenését és egészséges működését, ám a bevetett módszerek egyike sem garantálja az örök fiatalságot, csupán lassítják a folyamat előrehaladtát, illetve mérséklik a ráncok számát és mélységét.

A változás sokaknál stresszel jár, hiszen már nem a korábban, évtizedeken át megszokott külső köszön vissza a tükörből. Az ősz hajú modell bátran vállalja ráncosodó bőrét, nem takargatja filterekkel valódi arcát. Igyekszik megmutatni, hogy a nőiesség nem azon múlik, hogy hány barázda borítja az arcot, ahogy a hajszín fakulása sem jár együtt a vonzerő elvesztésével.

Az ősz hajú modell a természetes öregedés híve

Katja Pärli fotóiért egyszerűen rajong az internet. A sikkes modell nem árulja el a korát, ezzel is azt sugallva, hogy az életkor csupán egy szám, nem az határozza meg a kisugárzást és a megjelenést. Lazán felvállalja ősz tincseit, de még a mélyebb ráncait sem takargatja a fotókon.

A modellszakma imádja Katja természetességét, aki akár egészen extrém fotózásokat is bevállal. Nem fél kilépni a komfortzónájából, s talán éppen ez az, ami inspirációt és motivációt nyújt számára a hétköznapokon. Minden alkalommal más arcát mutatja meg, a naturális megjelenéstől egészen a vadóc, különc külsőig bármit szívesen kipróbál.

Egyesek kifejezetten félnek a ráncok megjelenésétől, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy sminkkel vagy filterekkel elfedjék az öregedés látható nyomait. Katja számára a barázdák nem rémisztőek, nem próbálja eltakarni a korral járó változásokat. Gyakran posztol közeli portrékat, amelyeken a finomabb és mélyebb redők egyaránt látványosan kirajzolódnak. Őszinte, természetes fotóival sokakat inspirál.

A testét sem takargatja, a modell bátran áll a kamera elé fürdőruhában is, de a mini fazonokból éppúgy kivillannak a lábai, amelyeket egyébként nem is lenne miért egy hatalmas ruhazuhatag mögé rejteni.

Csodás alakját nem a véletlennek köszönheti. Bár nyilván a genetikai adottságok is sokat számítanak, hiszen abszolút befolyásolják az öregedés folyamatát, a sziluett kortól függetlenül jól formálható rendszeres testmozgással, igaz, megvannak a korlátai. Az ősz hajú modell jógával éri el a kirobbanó formát, rendszeres tornával tartja fitten magát.

A jóga mellett a tánc szerelemese, amelyről szintén köztudott, hogy csodás, kifogástalan alakot formál. Amellett, hogy fitten tartja a szervezetet, feszesíti a kontúrokat és karbantartja az izomzatot, rengeteg endorfint szabadít fel, tehát nem csupán az állóképességre van jó hatással, a kedélyállapotot éppúgy pozitívan befolyásolja.

Márpedig az arcon minden nyomot hagy, a nehezebb időszakok nyúzottá és lehangolttá teszik a megjelenést, a boldogság pedig tényleg megszépít, ahogy az ősz hajú modell esetében is egyértelműen látható.

Kiemelt kép: katja.paerli/Katja Pärli/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés