A nőiesség és a vonzó kisugárzás nem korfüggő, bármelyik életkorban, hatvan felett is utat törhet magának, ez a gyönyörű modell szó szerint ragyog. Rendkívül inspiráló az egész lénye, szinte vibrál körülötte az életenergia.

hirdetés

A kortalan szépség jelentése nem egyenlő azzal, hogy a bőr hibátlan marad, és a megjelenés a legapróbb nyomát sem őrzi az évek múlásának. A nőiességnek ugyanis nem szabnak gátat sem a ráncok, sem az őszbe hajló tincsek, leginkább a belső korlátokon múlik, ki hogyan tudja felszabadítani magában ezt az energiát.

A múló idővel érlelődő testi-lelki változások előbb-utóbb mindenkinél jelentkeznek, a kérdés csupán az, hogy ki hogyan kezeli az öregedés folyamatát. Ahhoz, hogy valaki továbbra is megőrizze vonzerejét és magabiztos kisugárzását, gyakran kell valami, amibe kapaszkodhat a változás idején. A gyönyörű modell, Lou Kenny a jógában találta meg önmagát, nem csak fizikailag merít erőt belőle, azt a fajta lelki feltöltödést és egyensúlyt is megadja számára, melynek segítségével felszínre tudja hozni a benne rejlő nőiességet.

A gyönyörű modell sokakat inspirál

Lou Kenny varázslatos személyiségét a divat szerelmeseinek már nem kell bemutatni. Noha az ausztrál modell leginkább hazájában népszerű, már mi is írtunk róla korábban. Karrierje kisebb modellmunkákkal indult, s bár több interjúban elárulta, hogy kezdetben nem volt elég önbizalma ehhez a szakmához, ma már nem kétséges, hogy fényes utat tudhat maga mögött, és az előtte feltárult lehetőségek éppúgy viszik tovább.

Az öregedés folyamata sok nő számára csak a külső és testi változásokat jelenti, pedig lelki szinten éppúgy elindul egyfajta fejlődés, átalakulás. Miközben a társadalmi elvárások azt az üzenetet közvetítik, hogy a kor nem számít, maradj toppon, sokszor ez elferdítve csapódik le, és a nők zöme úgy érzi, kívül-belül meg kell őriznie fiatalságát az öregedés legapróbb látszata nélkül. Mivel ez lehetetlen küldetés, többnyire szorongást okoz.

A modell úgy véli, nem az örök fiatalságot kell hajszolni magunkban, hanem elfogadni azt, hogy az évekkel változunk, és megtalálni annak a módját, hogyan hozzuk ki minden korszakunkból a maximumot. A testmozgás kihívásokat állít az ember elé, segít legyőzni a mindennapi stresszt, és arra készteti az egyént, hogy befelé is figyeljen, ne csak kifelé, így olyan támogatást jelent, amely nem csak fitten tartja a testet, hanem segít elfogadni önmagunkat. A nőiesség nem feltétlenül a frizura árnyalatán múlik, ahogy az sem számít, hogy hány finomabb és mélyebb barázda borítja az arcot.

A gyönyörű modell hatvan felett jár, és számos nőt inspirál posztjaival, gondolataival. Bátran mutatja meg magát smink nélkül, de fürdőruhás fotókat is rendszeresen posztol Instagram-oldalára. Számára a testmozgás, a jóga volt az, ami nagyot lendített az önbizalmán, mára maximálisan elfogadta testét és megjelenését olyannak, amilyen. Na persze nincs is mit szégyellnie, fantasztikus formában van, alakján egyértelműen látszik, hogy a sport a mindennapjai részét képezi.

A jóga valóban sokat segíthet, testi-lelki feltöltődésre ad lehetőséget. A gyakorlatok szépen tónusozzák az izomzatot, miközben a precíz feladatvégzés és a fókuszált levegővétel befelé irányítja a figyelmet. Az ember ilyenkor úgy érezheti, ő uralja a mozdulatait és a testét. Ez segíthet abban, hogy elfogadja magát, és úgy érezze, ő és a teste egy csapatban játszanak. A korral járó változások nem feltétlenül jelentik, hogy a kisugárzás elveszíti vibráló erejét, sokan ilyenkor találják meg a bennük rejlő nőiesség kulcsát. A gyönyörű modell, Lou Kenny is így volt ezzel.

A hatvan feletti modell abszolút a természetesség híve, nem próbálja ellensúlyozni a ráncait húsz réteg festékkel és mindenféle cicomával. A bőr megereszkedése szintén természetes jelenség, ami a kor előrehaladtával mindenkinél jelentkezik, ám cseppet sem szégyelli, hogy alakján is nyomot hagyott az idő. Edzőruhában és fürdőruhában egyaránt bátran pózol.

A róla készült divatfotók szintén naturálisak, és ezáltal könnyedén befogadhatók. Lou Kenny megjelenése annyira természetes és inspiráló, képei dinamikus, magabiztos személyiségéről árulkodnak.

Kiemelt kép: Naomi Rahim/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés