Naomi Campbell több mint harminc éve tartja top helyét a világ legkeresettebb és legszexisebb modelljei között. Ma is bátran bevállalhatja a szexi fotókat, hiszen fehérneműben is csodásan néz ki. Ám ez nem csak a jó géneknek, hanem az életmódváltásának, és a kemény edzéseknek is köszönhető.

hirdetés

Naomi Campbell hosszú pályafutása kész divattörténelem. Sokan talán még emlékeznek rá, amikor a nyolcvanas évek végén berobbant, és pár év leforgása alatt annyiszor sétált végig a kifutón hosszú lábaival, hogy belépést nyert a szupermodellek csapatába.

Pedig akkoriban még erős diszkriminációval kellett megküzdeniük a színes bőrű modelleknek, és Campbellnek nagy szerepe volt abban, hogy ez az értelmetlen megkülönböztetés idővel kikopott a divat világából. Sőt, egyre keresettebbé váltak a fekete manökenek, akik közül sokan Naomi álomkarrierjét tűzék ki célul, bár az övé sem volt mindig zökkenőmentes.

Kate Mosshoz hasonlóan ő is afféle bulikirálynőnek számított, aki nem törődött az éjszakázások és káros szenvedélyek következményeivel, de eljött az idő, amikor már rá kellett ébrednie, hogy a jó gének sem jelentenek teljes garanciát a fiatalos külső megőrzésében. Ami azt illeti, Naomi Campbell nem kispályázott az életmódváltással kapcsolatban. Ma már az egészséges étrend és a mindennapi sport megszállottja, ráadásul meglehetősen kemény edzéseket tol.

Naomi Campbell vadítóan néz ki fehérneműben

A szupermodell ma már mindent megtesz az egészsége, és feszes, kontúros alakja érdekében. Felhagyott a dohányzással, áttért a mindenmentes, tiszta étkezésre, mellőzi a feldolgozott élelmiszereket, odafigyel a megfelelő rost-, antioxidáns-, fehérje- és folyadékbevitelre, és nem utolsósorban, a rendszeres testmozgás híve. A tudatosan felépített edzéstervnek köszönhetően az ötvenéves modell teste elképesztő átalakuláson ment keresztül, hiszen manapság már nem csupán vékony, hanem rendkívül izmos is.

A bőre egészségére úgyszintén odafigyel, nagy figyelmet szentel a hidratálásnak, ennek a fontosságára még az édesanyja tanította meg. Kedveli a természetes összetevőket, és a kozmetikai kezeléseket sem veti meg, amelyek sejtszinten aktiválják a bőr megújulását, ezáltal segítik rugalmasságának megőrzését.

Az új életmódjának köszönhetően Naomi elképesztő formában van, feszes, tónusos testtel rendelkezik, amivel szívesen büszkélkedik, hiszen rengeteget dolgozott érte. Most épp a V Magazine címlapján mutatta meg hibátlan alakját.

Fehérneműben kapták lencsevégre a szupermodellt, aki egy dögös fekete szettet visel, bőrkabáttal kiegészítve. Így csak még vagányabb hatást keltenek a felvételek.

Naomi elképesztő formában van, látszik, hogy sokat tesz az alakjáért. A kitartó munka meghozta gyümölcsét, hiszen most sokkal jobban néz ki, mint tíz évvel ezelőtt.

A legendás manöken mellett a fiatalabb generáció modelljei is nekivetkőztek, így Kendall Jenner és Imaan Hammam is fehérneműben állt a kamerák elé. A korkülönbséget keresve sem lehet észrevenni.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés