Naomi Campbell édesanyja, Valerie Morris-Campbell úgy néz ki, mintha a nővére lenne az 50 éves szupermodellnek. Csak ritkán lép ki a rivaldafénybe, pedig simán ott lenne a helye a kifutón – nem egy márka szorgalmazta már, hogy sikeres lányát követve, csapjon fel manökennek, vagy fotómodellnek.

hirdetés

Az utóbbi években Naomi Campbell az egészséges életmód és a jól felépített szépségrutin megszállottja lett, de nem csak ennek a döntésének köszönheti, hogy ötvenévesen úgy fest, ahogy. Igaz, brutális edzéseket tol le minden nap, de az édesanyját látva egyértelmű, hogy bizony sokat szakított a génlottón.

Naomi Campbell édesanyja csodás nő

A jamaikai származású Valerie Morris-Campbell korábban táncosnőként kereste a kenyerét, és alig 18 évesen vált anyává. Egyedül nevelte lányát, akit kétéves korában vitt magával Jamaicából Angliába.

Szegénységben éltek, de táncos turnéival összekereste a pénzt Naomi londoni iskoláztatására. Később férjhez ment, és új kapcsolatából született meg a modell féltestvére, Pierre Blackwood. Valerie szoros kapcsolatot ápol lányával, a kedvéért, néha közös fotózásokat is elvállal.

2018-ban a Burberry karácsonyi kampányában szerepeltek együtt, de volt már rá példa, hogy a YSL, vagy a Mugler kifutóján bukkant fel Naomi Campbell édesanyja. A kilencvenes években még gyakran belecsöppent a modellszakmába, manapság azonban már csak ritkán, kedvtelésből vállal fotózásokat.

Tavaly, 67 évesen fürdőruhás képeken mutatta meg bomba alakját, amivel nem mindig elégedett, de úgy gondolja, az idősödés lényege az, hogy sokkal felszabadultabbá válik az ember. Nem volt mindig könnyű élete, 53 évesen mellrákot diagnosztizáltak nála, ami rávilágította arra, hogy nincs fontosabb, minthogy szeresse önmagát és mindazt, ami megadatott neki.

Felépülése után nem vállalta a kockázatos mellhelyreállító műtétet, mert úgy érezte, hogy a külsőségeknél sokkal fontosabb az, hogy végre egészséges és jól érzi magát.

Ez az életszemlélete a megjelenéséből is sugárzik. Egyszerűen jó ránézni: mindig stílusos, de nem erőlteti túl a dolgokat. Öltözködésében a nőies, és a kényelmes, lezser darabok egyaránt helyet kapnak, a vörös szőnyeges eseményeken pedig a visszafogott csillogás jellemző rá.

Szereti a színeket, de a fekete eleganciája is jól áll neki.

Táncosként mindig is az élete része volt a testmozgás, ami az alakján is meglátszik, de manapság a keményebb súlyzós edzéseket is beiktatta a mindennapjaiba.

Látszik, mennyire büszke a lányára, gyakran készül róluk közös fotó.

 

Kiemelt kép: Jeff Spicer/BFC/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés