Palvin Barbi kicsit sem esett túlzásba az esküvői ruha kiválasztásakor, mindenki odáig van a letisztult, nőies fazonért. A csodás Vivienne Westwood kreáció egy igazi időtlen klasszikus.

hirdetés

Palvin Barbi gyönyörű menyasszony volt

2023. július 15-én mondta ki egymásnak a boldogító igent Palvin Barbara és Dylan Sprouse. A menyegző helyszínéül a modell szüleinek birtoka szolgált. Ha már világhírű szupermodellről van szó, az ember lánya azt gondolná, hogy az esküvői ruha uszálya legalább a következő faluig ér majd, ám Palvin Barbi abszolút rácáfolt a sztereotíp elméletekre. Hű maradt önmagához, egy igazán letisztult, klasszikus fazonban mondta ki a boldogító igent.

Sokszor mondják, hogy a kevesebb néha több, ám a legtöbben csak legyintenek a klisés mondatra. Az esküvővel kapcsolatban rengetegen gondolkoznak úgy, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér. A pár egy nagyobb eseményre is készül, amit Kaliforniában tartanak majd ősszel, ezért a híres magyar modell a magyarországi menyegzőt illetően csupán egy meghitt, szűk körű eseményről álmodott. Bár végül így is 115 főből állt a Harlekin birtokon összegyűlt násznép, akikkel együtt ünnepelt a menyasszony és a vőlegény, de a Vogue fotóiból ítélve nagyon családias volt a légkör.

A ruha tökéletesen tükrözte Palvin Barbara elképzeléseit. Egy klasszikus Vivienne Westwood darabban ment férjhez, amely még tovább fokozta a pillanat romantikusságát és intimitását. Az időtlen kreációban nincs semmi extra, s talán éppen ettől olyan különleges. Hosszú fátyol és kesztyű egészítette ki az összképet, ami egyszerre volt elegáns, örök érvényű, és szuper nőies. A Vogue fotói tökéletesen visszaadják a nagy nap hangulatát, gyönyörű, meghitt képek készültek a népszerű párról.

A testhezálló ruha fényét és időtlenségét még inkább hangsúlyossá tették a Tiffany & Co. egyedi ékszerei. A márka a kilencvenes évek hangulatát igyekezett megidézni a gyönyörű kiegészítőkkel, a retró stílus pedig tökéletesen passzolt az esküvői ruha letisztult, klasszikus vonalvezetéséhez, illetve a 29 éves modell stílusához, személyiségéhez.

Az est folyamán még két ruhát viselt, amelyek minimalista stílusukban nagyban hasonlítottak az esküvői ruha letisztult megjelenéséhez. Egy rövidebb, Philosophy di Lorenzo Serafini darabban táncolta végig az estét, amely azért valóban kényelmesebbnek bizonyult a táncparketten, mint a selyemből készült, testhezálló, fűzővel kombinált kreáció, melyet a ceremónia alatt viselt.

Bár manapság már kevesen tartják magukat a hagyományokhoz, sokan például egy rövidebb fehér vagy éppen más színű ruhára váltanak éjfélkor, a magyar modell egy klasszikus piros menyecskeruha mellett döntött. A magazinnak elmondta, nem volt kérdéses számára, hogy egy magyar tervezői darabot szeretne viselni éjfél után, ezért döntött a Mero divatház mellett. A márka csinos, nőies, cuki és egyben dögös ruhát álmodott meg a modell számára.

A frizuráját sem gondolták túl, könnyed tengerparti hullámokkal hangsúlyozták nőies, bájos kisugárzását. A romantikus frizurát csatokkal, majd egyszerű fehér szalaggal dobták fel.

Kiemelt kép: Ernesto Ruscio/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés