Jennifer Lopez megállíthatatlan, az elmúlt hónapokban divatkampányoktól kezdve a címlapokig, szinte mindenhol felbukkant. Az 51 éves énekesnő új lemezborítójával is lazán felkorbácsolta az érdeklődést, hiszen egy szál semmiben, ruha nélkül pózol a képen, megmutatva szépen kidolgozott izmait. Az biztos, hogy óriási motivációs erővel bír.

hirdetés

Még az is kérdéses számunkra, hogy mikor pihent Jennifer Lopez ebben az évben, hiszen őrült energiával tolja a szekeret: tavaly debütált a Wall Street pillangói című filmje, jövő tavasszal pedig a Marry me – avagy Vegyél el – című zenés-romantikus vígjátékban láthatjuk, de a forgatások mellett lazán összerakott egy új albumot, számos alkalommal tevékenykedett kampányarcként, és még egy új kozmetikai márkát is piacra dobott.

Mindeközben kitartóan folytatta brutális edzéstempóját, és olyan bombatestet rittyentett magának, amitől mindenkinek leesik az álla. Nem tudjuk, honnan merít ennyi energiát, de nekünk is adhatna belőle!

Jennifer Lopez mindenhogy megmutatta dögös alakját: szexisebb, mint valaha

Amióta az énekesnő átállt a tudatos életmódra, központi téma lett a teste, amit már-már szoborszerűvé formált a cseppet sem kispályás edzésprogramjával. Bár korábban sem volt rossz alakja, elképesztő, hogy milyen jó karban van ötven felett, és smink nélkül sincs mit szégyellnie, csodás bőrén talán csak nagyítóval találnánk nyomát a múló időnek.

Tény, hogy nem is szemérmeskedik a színésznő, az elmúlt időszakban szinte ontotta magáról a szexisebbnél szexisebb fotókat, videókat. Nemrég az albumborítója kedvéért vetkőzött teljesen meztelenre, pőre képeivel pedig nem kis megdöbbenést keltett. A tökéletes fénybeállítások csak még inkább felhívják a figyelmet Jennifer Lopez tónusos izmaira és feszes bőrére, a művészi finomhangolásoknak köszönhetően pedig cseppet sem tűnik közönségesnek az őszinte kitárulkozás.

Az énekesnő a híres divatfotós páros, Mert Alas és Marcus Piggott fényképezőgépe előtt állt modellt ruha nélkül, és valószínűleg egész sorozat készült róla, amiből eddig csak apránként osztott meg némi ízelítőt az Instagramon.

Ám korábban sem tétlenkedett J.Lo, a WSJ magazinnak dögös, kivágott ruhában mutatta meg formás idomait, de az American Music Awards, és a People’s Choice Awards díjátadó gáláján is felejthetetlen megjelenésével kápráztatta el a közönséget. Nemrég rövidebb hajfazonra váltott, a hullámos lob frizura pedig még inkább felerősíti nőiességét.

Bárhol megjelenik manapság, szinte biztos, hogy lopja a show-t dekoratív küllemével, de joggal lehet büszke az alakjára, hiszen keményen megdolgozott azért, hogy így nézzen ki, és nem kis munka volt az, amit véghez vitt idén a folyamatos edzések, próbák és fotózások mellett. Akaratereje nagy adag motivációs erővel bír, hiszen valahányszor meglátjuk őt, rögtön kedvet kapunk a tornázáshoz.

 

Kiemelt képek:Emma McIntyre, Kevin Mazur/AMA2020/Getty Images.

Képgaléria képei: Ramona Rosales/Billboard, Gray Sorrenti/WSJ Magazine, Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés