Kendall Jenner a japán Vogue júliusi címlaplánya, ám tőle szokatlan módon most egy kicsit hétköznapi szerepben láthatjuk.

hirdetés

Az Instagram-profilja és a vörös szőnyeges bevonulásai alapján, a fiatal modellhez nem áll túl közel a nyakig begombolt, visszafogott stílus, szinte nincs olyan porcikája, amit ne mutatott volna meg így vagy úgy, a kamerának. A kampányokban és a kifutón általában hűvös, elérhetetlen szerepben tündököl, és persze a fényűző csillogás sem hiányzik az imidzséből.

Nemrég a japán Vogue számára készültek róla divatfotók, melyek pont azért különlegesek, mert kissé eltérnek attól az ösvénytől, amit a legtöbb magazin és divatmárka követ, ha Kendall Jennerről van szó. Bár mindenféle pózban láthattuk már a Kardashian lányok féltestvérét, fiatal korának megfelelő, mindennapi szerepben, eddig csak ritkán tűnt fel. Pedig bebizonyosodott, hogy nagyon is testhez álló számára ez az attitűd, láthatóan szinte lubickol benne.

Kendall Jenner és egy nyugis hétvége: csodás fotókon a gyönyörű modell

Bár a japán Vogue stylistja sem öltöztette túl Kendall Jennert, fiatalosan laza, kényelmes stílust választott számára a képekhez. A 24 éves modell a medence mellett olvasgat, füvet nyír, sövényt locsolgat a kertben, biciklizik, vagy épp kedélyesen horgászik combig érő gumicsizmában.

 

A fotósorozatban egy retró világ elevenedik meg, amelyhez jól igazodnak a hetvenes éveket idéző ruhadarabok. Elissa Santisi a Longchamp, a Carolina Herrera, a Salvatore Ferragamo, a CLYDE és az Alaia kollekcióból válogatott össze kényelmes kreációkat. A képeket Giampaolo Sgura készítette.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Képgaléria képei: Giampaolo Sgura/Vogue Japan.

  • Megosztás:
hirdetés