Shalom Harlow a legnépszerűbb szupermodellek táborát erősítette a kilencvenes években, ám manapság is fantasztikus képek és divatanyagok készülnek róla. Az elmúlt időszakban rendkívül aktív volt, a kifutó mellett kampányokban és nívós magazinokban egyaránt szerepelt.

hirdetés

Shalom Harlow-t igazi sztárként emlegették a kilencvenes években, a most 49 éves modell egyidőben még a legjobban kereső manökenek listájára is felfért. Pályatársai közül többen visszavonultak már, vagy éppen kevesebb fotózást és divatbemutatót vállalnak, ő azonban nem sokat vett vissza a tempóból, sok menő divatanyagban és kampányban tűnik fel manapság. Gyakran szerepel nívós magazinok címlapján, de világhírű tervezők kifutóján éppúgy megfordul.

Habár egy időre kilépett a reflektorfényből, újult erővel tért vissza a divat világába. Karrierje egészen fiatalon kezdődött, a márkák imádták, ugyanis nőies megjelenésével és karakteres vonásaival a kifutókon és a magazinfotókon egyaránt tökéletesen tudott érvényesülni. Nem ő az egyetlen modell, aki egy kis pihenő után, negyven felett tér vissza a szakmába, ám az ritka, hogy egy félbeszakított pályafutás ismét meredeken felfelé íveljen. Shalom Harlow azonban mit sem változott az elmúlt években, lélegzetelállító szépségével és sokoldalú karakterével mindenkit elvarázsol.

Shalom Harlow újra meghódítja a divatvilágot: csodás képek készültek róla

Shalom Harlow hatalmas lendülettel tért vissza a divat világába. Magazinok címlapján, izgalmas anyagokban és a kifutón éppúgy találkozhat vele a közönség. A dolog pikantériáját az adja, hogy a gyönyörű modell mit sem változott az elmúlt években, éppen olyan dinamikával és vonzerővel hódítja meg a szakmát, mint a kilencvenes években. Legutóbb a párizsi haute couture divathéten láthatták a divatrajongók, ahol több márka kifutóján is megfordult.

Láthatóan nem esik kétségbe attól, hogy, mint mindenki másnak, neki is finom ráncokat rajzolt arcára az idő, ám szépsége, nőiessége és sugárzó vonzereje cseppet sem ezen múlik. Büszkén vállalja a korával járó, természetes változást, ami egyébként nem is szembetűnő. A fotózások alkalmával ugyan kap némi utómunkát, az Instagram-profilján azonban számtalan smink és retus nélküli fotót posztol magáról.

Tavaly felkerült a lengyel Vogue címlapjára, ahol a szezon egyik legdögösebb frizurájával fotózták. Nem rest elvállalni a merészebb, ütősebb fotósorozatokat sem, rendszeresen készülnek róla fehérneműs, sokat mutató anyagok, persze csak a jó ízlés határain belül. A Vogue fotóit Stuart Winecoff készítette.

Képek: Stuart Winecoff.

 

A fotósorozat retró hangulatot idéz, miközben az aktuális trendek éppúgy visszaköszönnek a különleges szettekben. A tekintetet abszolút Shalom Harlow határozott kisugárzása és gyönyörű arca ragadja meg, amelyhez a minifrufruval vágott tépett hajfazon remekül passzol.

A Moschino őszi kampányában dívaként tündökölt, a különleges vonalvezetésű kreációk kiemelték fantasztikus alakját. Nincs olyan tematika és kampány, ami ne állna jól neki, a 49 éves modell szemmel láthatóan élvezi, hogy újra a divatszakmában dolgozik és megcsillanthatja sokoldalúságát.

Olyan könnyed természetességgel és finomsággal dolgozik, hogy még a beállított fotók sem keltenek művi, mesterkélt hatást. Szinte mindegy, hogy milyen képek készülnek róla, az eredmény garantáltan lenyűgöző lesz.

Shalom Harlow különlegessége és egyedisége éppen ebben rejlik. Csodás kisugárzásával rengeteg nőt inspirál, naturális, smink nélküli posztjaival pedig mindenkit emlékeztet arra, hogy a valóság nem a címlapokon és a kifutón látható, ettől pedig még szimpatikusabbá válik.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards/Getty Images.

Cikkfotók: Stuart Winecoff/Vogue Poland.

  • Megosztás:
hirdetés