Mindannyian egyediek vagyunk, a szépségről alkotott képünket mégis olyan ideálok formálják, melyek megszabják, milyen külső adottságokat tartunk igazán esztétikusnak. Pedig az átlagostól eltérő, karakteres arcvonásokban is éppúgy ott lakozik a szépség, sőt, akadnak olyan különleges arcú személyek, akikhez hasonlót, keresve sem találnánk.  Tsunaina egyedi kinézetének köszönheti bimbódzó modellkarrierjét. Rögtön kitűnik a tömegből, ezért ritka gyöngyszemként tekint rá a divatszakma.

hirdetés

 

A modellek felé támasztott elvárások rengeteget változtak az évek során. Már nem csupán az számít, hogy ki mennyire szép, milyen magas, és mekkora a csípő- vagy derékbősége. A karakteres megjelenés, a delejes vonzerő, és a különleges vonások sokkal inkább felértékelődtek, így gyakorlatilag nincs egyetemes recept arra, hogy kiből lehet fotómodell, vagy manöken. Az átütő egyéniség mindent visz, leginkább a divatmárkák is a különleges kisugárzású, felismerhető külső jegyekkel rendelkező reklámarcokat keresik, akik megragadják az emberek figyelmét, és nem eresztik el.

Annyira telített a reklámipar, hiszen jóval több platformon elérhetőek az emberek, hogy a szép, de felejthető arcok kezdenek kikopni a divat világából. Ezért van az, hogy egyre több egyedi szépséggel találkozhatunk a kampányokban, akinek szeplők borítják a bőrét, eláll a füle, rés van a metszőfogai között, vagy telt idomokkal, kopaszon, ősz hajjal, pigmenthiányos bőrrel is elképesztően gyönyörű és szexis.

Gyakran nem is a szépség és a báj a siker kulcsa, hiszen a divatipar is azt szeretné hangsúlyozni, hogy mennyire eltérőek, különbözőek vagyunk. Manapság szinte sikk lett az egyediséget és a “tökéletlenséget” hirdetni, így testi adottságaikat, kisugárzásukat és megjelenésüket tekintve, nagyon széles palettán mozognak a modellek.

Igazi gyöngyszem a divat világában a különleges arcú modell: nincs hozzá hasonló

A brit és ázsiai vérvonallal rendelkező Tsunaina nem a klasszikus értelemben vett szépséget képviseli, mégis felfigyeltek rá az utcán. Az orrnyergének szélessége meghatározóan hat arcának többi részére, finoman ívelt, mandulavágású szemei pedig távolabb helyezkednek el egymástól. Összetéveszthetetlen másokkal, gyakorlatilag nincs hozzá hasonló.

Arcának arányai egészen egyediek: feltűnően telt ajkakkal, magas homlokkal, és markáns állkapocscsonttal rendelkezik. Első ránézésre sokan azt gondolják róla, ő is egyike azoknak az extrém figuráknak, akik plasztikázással teszik egészen sajátossá az arcvonásaikat, de nem, a modell egyedi szépsége a gének játékának köszönhető.

Arca annyira különleges, hogy nehéz vele betelni, a modellkarrier ezért is nyújt számára végeláthatatlan lehetőségeket.

Világszerte a legegyedibb kinézetű modellek között emlegetik. A modell a puszta jelenlétével is arra hívja fel a figyelmet, hogy a szépség ezerarcú, így nem lehet bizonyos sémákkal meghatározni.

A kazahsztáni Bazaar divatmagazin címlapján sokak ismerhették meg. A fotósorozat gyönyörűen előtérbe helyezi a Tsunaina jellegzetes vonásait. Felfedezése után számos felkérés érkezett hozzá, és többek között saját zenei karrierjét is elindította a modell, aki elmondása szerint nagyon erős érzelemvilággal rendelkezik.

Öltözködése és divatérzéke szintén igazán egyedinek mondható. Nem áll be a mainstream stílust képviselők sorába, helyette egy egyszerű, kissé naturális, mégis olykor modern művészi vonal jelenik meg a ruhatárában.

Csodás, kissé telt alakját nem rejtegeti, sőt előszeretettel dolgozik olyan projekteken, amelyben a női test szépségei kiemelt szerepet kapnak.

Ez a szilikonruha testének lenyomata alapján készült, így nem sokat bíz a képzeletre.

Kiemelt kép: tsunaina/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés