Ha abból indulunk ki, hogy a tökéletesség unalmas, érthető a portugál Vogue merész húzása: a még kevésbé ismert, különleges modell igazi vérfrissítést jelent a megszokott divatfotók után.

hirdetés

Extravagáns, karakteres, egyedi – és valljuk be, pont emiatt feledhetetlen. Loes Alice Gobes nem a tökéletes arcú és alakú lányok futószalagjáról szállt le, megjelenésével mégis hamar meghódítja a divatszakmát.

Bár rögös út vezet a siker kapujáig, ma már nincs olyan testi eltérés, amit ne tudna természetesen kezelni a divat. A bőrhiba, a túlsúly, az életkor, és a genetikai rendellenesség sem jelenthet akadályt, a hangsúly azon a pluszon van, amit a kisugárzás tesz a megjelenéshez.

Különleges modell a Vogue hasábjain

Loes Alice Gobes sok tekintetben olyan, mint Tilda Swinton: nem lehet azt mondani rá, hogy klasszikus szépség, mégis magával ragadó személyiség. A portugál Vogue bebizonyítja, hogy azok a testi adottságok sem jelentenek hátrányt, amelyek sok nő önbizalomhiányát okozzák.

Vékony testalkatával, barna hajával, kék szemeivel és különleges vonásaival minket egy picit Kristin Scott Thomasra emlékeztet, akit sokan Az angol beteg című film tragikus sorsú hősnőjeként ismernek. A megjelenésével éppolyan jól tud játszani, mint a bájos színésznő.

Bár a holland modell még nagyon fiatal, sokoldalúsága és egészséges magabiztossága rengeteg lehetőséget rejt magában. Ha úgy akarja, csúnyának, vagy szépnek látjuk, a karaktere rendkívül formálható, ami manapság kincset ér a modellszakmában.

 

Per Florian Appelgren rusztikus, eklektikus enteriőrben fotózta az extravagáns stílusú ruhákba öltöztetett Loes Alice-t, Levien Priem pedig egy sejtelmes hangulatú minivideót készített róla a portugál Vogue számára.

 

Nemrég a kifutón is felbukkant a divatvilág új felfedezettje, a Marni 2020-as tavaszi-nyári bemutatóján.

Kiemelt kép: Melodie Jeng/Getty Images.

Képgaléria képei: Per Florian Appelgren/Vogue Portugal.

Frizura és smink: Emmy Klomp.

Stylist: Benjamin Aerts.

  • Megosztás:
hirdetés