Ezek az eljegyzési fotók cseppet sem hétköznapiak, Palvin Barbi merész stílusban tudatta rajongóival a nagy eseményt. A vagány smink és a vintage menyasszonyi ruha teszi igazán izgalmassá a képsorozatot.

hirdetés

Most, hogy az amerikai színész, Dylan Sprouse eljegyezte a híres magyar modellt, futótűzként terjedt a hír az interneten. A rajongók azonban nem csupán a kilátásba helyezett esküvő hallatán jöttek lázba. A nagy esemény alkalmából a V Magazinnak állt modellt a híres páros, a szokványosnak semmiképp sem mondható eljegyzési fotóikkal pedig hatalmas port kavartak a közösségi médiában.

Palvin Barbi vintage hangulatú menyasszonyi ruhában pózol az esküvői torta mellett, amiben nincs semmi pláne, ám a jósgömbbe helyezett, látomásszerű jelenet kissé olyan, mint egy szürreális film kivágott képkockája. A magyar modellt szoborszerűre sminkelték, olyan, akár egy életre kelt baba, sötét műkörmeit pedig az Addams Family Morticiája is megirigyelné.

Ezek a merész fotók mindenkit lenyűgöztek, Palvin Barbi új arcát mutatta meg

Egy átlagos, klasszikus eljegyzési fotóról valószínűleg nem egy áttetsző menyasszonyi ruha vagy egy fekete melltartó jut az ember eszébe. Palvin Barbi azonban meghúzta a váratlant, olyan képek készültek róla, amire tényleg senki nem számított. A nagy bejelentést a V Magazinnak tették meg, a mellékelt fotósorozat pedig egyedülállóan merészre sikerült.

Az cseppet sem meglepetés, hogy a magyar modell ismét új arcát mutatta meg a magazin számára. Nem először vállalt ütős, merész képeket, azonban ezúttal tényleg egyedi hatást kelt az összkép. Korábban például a L’Officiel Italia címlapján pózolt felismerhetetlenül durva sminkben. Igazi természetes szépség, aki mindenféle makeup nélkül is ragyog, ám neki még a vagány, fekete árnyalás is elképesztően jól áll.

A mostani sminkje talán egy fokkal finomabb, ám abszolút eltér a klasszikus eljegyzési fotózáshoz passzoló stílustól. A ruhája sem hétköznapi, a vintage Simone Rocha darab minden tekintetet magára vonz, a csipkedíszítéssel varrt kreáció igazán különlegessé teszi a modell megjelenését.

A fekete manikűr látványosan ellensúlyozza a ruha romantikusságát, kissé olyan az összhatás, mint egy szürreális álomkép.

A többi fotón fekete darabokban pózol a modell, ami szintén szokatlan egy eljegyzési képsorozat esetében. A varázsgömbbe helyezett látomásszerű víziók egyszerre vagányak és művésziek. Palvin Barbara legnagyobb márkák ruháit és kiegészítőit viseli, a stylist tökéletes harmóniában dolgozott a koncepciót megálmodó kollégákkal. A Dior és a Fendi cuccok luxust és eleganciát csempésznek az egyébként kissé bizarr környezetbe.

Az egyébként is extrém és egyedi összképre még vizuálisan is rátett egy lapáttal a magazin, ugyanis a legtöbb fotón pont úgy fest a friss jegyespár, mintha egy üveggömb látomásszerű szereplői lennének. Palvin Barbi még mindig tud meglepetést okozni a rajongóinak, s ahogy az várható volt, eljegyzését sem egy hétköznapi gyűrűs fotóval hozta nyilvánosságra.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés