Bár a brit királyi családból kétségkívül Katalin hercegné öltözködését kíséri a legnagyobb figyelem, II. Erzsébet unokája, Beatrice hercegnő sem marad alul, ami a stílusos megjelenést illeti.

hirdetés

Beatrice hercegnő időnként feltűnik az előkelőségek formális rendezvényein, egyébként egész jól meghúzódik a háttérben. Bár jó érzéke van a vintage hangulatú ruhákhoz, általában a jótékonysági munkáit övezi érdeklődés, és nem az öltözködését.

Pedig szép csendben, a díszfalak mögött, egyre finomabbra hangolta a stílusérzékét, így az is előfordul, hogy Katalin hercegnének véletlenül ugyanarra a kreációra esik a választása, amit a yorki hercegnő már viselt korábban.

Beatrice hercegnő éppolyan stílusos, mint Katalin

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi július 17-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, ám az esküvő titokban, zárt családi körben zajlott. II. Erzsébet királynő unokája hű maradt a szívének kedves vintage stílushoz, és nagymamája egyik csodaszép estélyi ruhájában ment férjhez, amin kisebb átalakításokat végeztek. A gyönyörű kreációt Norman Hartnel tervezte 1962-ben, az eredetileg ujjatlan fazont azonban áttetsző, puffos ujjakkal tették még bájosabbá.

Csakúgy, mint Katalinnak, a hercegnőnek is szigorú protokollt kell követnie az öltözködés terén, ám ő nem csak a visszafogottságra és a kifinomultan elegáns nőiességre törekszik, amikor összeállítja a szettjét, hanem az is sokat számít neki, hogy legyen saját stílusa.

Ezt többnyire sikerül abszolválnia, hiszen láthatóan jellemző rá a vintage megjelenés: kedveli a klasszikus, romantikus fazonokat, a bársony-, csipke-, és selyemanyagokat, amiket merészen ötvöz a vagány, fiatalos, divatos kiegészítőkkel és trendelemekkel. Az egyik legnagyobb visszhangot kiváltott viselete egy kalap volt, amit Vilmos herceg és Katalin Hercegné 2011-ben tartott esküvőjére választott, Philip Treacy kollekciójából.

 

Kiemelt képek: Pool/Samir Hussein/Wirelmage, Max Mumby/Indigo/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés