Vendégként cseppet sem egyszerű kiválasztani a megfelelő esküvői összeállítást, ugyanis az elegáns, mutatós szettek akár túl is lőhetnek a célon. Izgalmas, gyönyörű variációkat mutatunk, amelyekben nem ragyogod túl a menyasszonyt, mégis te lehetsz a legszebb a násznép tagjai között.

hirdetés

Habár egyértelműen a menyasszonynak van a legnehezebb dolga a megfelelő ruha kiválasztásakor, a vendégeknek sincs feltétlenül egyszerű helyzete. Egyrészt a nyári lagzikon általában forróság tombol, éppen ezért senki nem szeretne ötréteges, sokat takaró ruhában érkezni a nagy napra, miközben arra is oda kell figyelni, hogy a falatnyi darab mégse mutasson túlzottan sokat, és persze a szett anyaga mindenképp elegáns legyen annak ellenére, hogy lenge.

A ruha színe sem lehet akármilyen, ugyanis a fehér, a fekete és a piros a hagyomány szerint ki van lőve a palettáról. Mindenképpen érdemes egyeztetni az arával, hiszen manapság már a menyecskeruha sem feltétlenül igazodik a szokásokhoz, akár kék, rózsaszín vagy éppen zöld színben éppúgy pompázhat. Az egyezést tanácsos elkerülni a kellemetlen szituációk miatt, jobb, ha az esküvői szettek teljesen különböznek a menyasszony által viselt daraboktól.

Persze minden nő szeretne csinos és nőies lenni, éppen ezért valahogy be kell lőni az arany középutat. Mutatunk néhány visszafogottan sikkes összeállítást, amelyekkel garantáltan nem esel túlzásba, mégis te lehetsz a legsikkesebb vendég az esküvőn.

 

Csinos, nőies esküvői szettek árakkal, lelőhelyekkel

Egy szimpla szabású ruha is lehet hihetetlenül elegáns és nőies. A kevesebb sokszor tényleg több, ezért érdemes szétnézni a könnyed, letisztult darabok között. Az üzletek kínálatában temérdek minimalista fazon található, a kilencvenes évek kedvenc ruhái most abszolút meghódították az esküvői divat világát. Ha egyszínű, egyáltalán nem kirívó ruhára esik a választás, bátran kombináld különleges kiegészítőkkel.

A ruha a Zalando oldaláról rendelhető, az ára 9990 forint. A táska és a cipő a Kazar oldaláról rendelhető, a táska ára €84.99, a cipő ára €144.99. A napszemüveg a Reserved kínálatában található meg, 2995 forintba kerül.

 

A miniruhákkal sem lehet hibázni, hihetetlenül sikkessé és nőiessé varázsolják a sziluettet. A hatalmas melegben még talán kényelmesebbnek is bizonyulnak, mint a hosszabb darabok, ám arra mindenképpen figyelj, hogy tánc közben, valamint ülés közben, a vacsoránál se csússzon fel túlzottan a szoknyarész. Másképp roppant kellemetlenné válhat az este. Ha mini fazont néztél ki, érdemes egyszerű, zártabb felsőrésszel szabott darabot keresni, így biztos, hogy nem lesz túlzó, kirívó az összhatás.

A csinos kék miniruha a Sinsay repertoárjából szerezhető be, az ára 4795 forint. A hozzá passzoló cipő a Bonprix oldaláról rendelhető, 8999 forintba kerül. A csillogó ezüst táska a Deichmannban található meg, 5990 forint az ára. A gyönyörű cirkóniával díszített ezüst fülbevaló a FeminaShop oldaláról rendelhető meg, 14 900 forintba kerül.

 

A hosszú ruhák elképesztően elegánsak, ráadásul a megfelelő fazon magassarkúval párosítva még az alakot sem nyomja össze. Ha kánikulát ír az időjárás-előrejelzés, feltétlenül egy könnyed, légies darabot válassz a lagzira. A feltűnőbb, mintás darabokat kombináld egyszerű, letisztult kiegészítőkkel, ám a minimalista verziókat bátran összeboronálhatod csillogó táskával és cipővel is.

A hosszú csipkés ruha a Reserved kínálatában található meg, az ára 17 995 forint. A színben passzoló magassarkú a CCC-ből vásárolható meg, 11 995 forintba kerül. A gyönyörű mentaszínű táska a Mohitóból szerezhető be, 11 995 forint az ára. A gyönyörű, visszafogott arany hajráf a Sinsayből vásárolható meg, 1595 forintba kerül.

 

A midi fazonok tökéletes átmenetet képeznek a hosszú és a rövid verziók között. Nem nyomják össze az alakot, ha kellőképpen fókuszba kerül a karcsú derékvonal. Célszerű magassarkúval kombinálni őket, ha monokróm összeállításban mész az esküvőre, még nyújtják is a sziluettet. Amennyiben bokapántos a cipő, lehetőleg testszínű legyen, így a kontraszt nem vágja el a testet a bokánál, optikailag nem törik meg a testvonal folytonossága.

A gyönyörű zöld ruha a Reserved kínálatából vásárolható meg, 11 995 forintba kerül. A csinos cipő a CCC repertoárjában található meg, az ára 11 995 forintba kerül. Az arany Mascara táska 13 990 forintba kerül, az About You oldaláról rendelhető meg. A gyönyörű cirkónia ékszerszett a FeminaShop oldaláról rendelhető meg, 15 900 forint az ára.

 

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

Montázsok: Retikül.

  • Megosztás:
hirdetés