Jill Biden már évek óta reflektorfényben van, így a megjelenését szinte mindig nagyítóval vizsgálják. A first lady az évek során nőies, elegáns, kifinomult ruhatárat hozott létre, amelyben nincs hiány vidám színekből és bájos mintákból. Az öltözködési trükkjei könnyedén elleshetőek, így bátran meríthetünk ihletet a szereléseiből!

hirdetés

Jill Biden igazi politikusfeleség, hiszen férje, Joe Biden a politikai ranglétra összes fokát megjárta. Idővel Jill is egyre többször került reflektorfénybe, és csinos megjelenésére szinte azonnal felfigyeltek a divatszakemberek. A first lady sosem bonyolította túl a dolgokat, mindig az egyszerűbb, elegánsabb ruhaszabásokat preferálta.

A first lady öltözködése nem sokat változott az elmúlt években. Jill jelenleg is az egyik egyetemen tanít, ezért igyekezett olyan ruhatárat összeállítani, melyben egyaránt megtalálhatóak az elegáns, nőies és a kicsit lazább, kényelmesebb darabok.

Pár hete debütált az amerikai Vogue címlapján, a magazin egy igazán letisztult fotósorozatot készített a first lady-ről. Jillt a Fehér Házban, illetve annak a kertjében fotózták. Semmit sem változtattak a külsején, a frizuráját is a már jól megszokott fazonra szárították be. Csupán egy finom sminket kapott, mellyel még jobban kihangsúlyozták az előnyös vonásait. A ruhák úgyszintén remekül passzoltak a stílusához, hiszen olyan darabokat válogattak össze, amelyeket a hétköznapokban is gyakorta visel.

Jill Biden a visszafogott elegancia híve

Rengeteg blézere van, a sikkes zakókkal szereti kiegészíteni az egészruhákat. A hivatalos eseményeken legtöbbször szoknyában vagy ruhában láthatjuk, ám a kevésbé formális alkalmakra szívesen választ szivarnadrágot, esetleg farmert.

Szereti a mintás kreációkat, sokszor látni derékhangsúlyos, virágos vagy egyéb printtel feldobott darabban. Nőies ruhákból nem szűkölködik, szereti az alakkövető fazonokat, ám az A-vonalú szoknyával kiegészített ruhadarabok is megtalálhatóak a gyűjteményében. A hűvösebb napokon ezeket is blézerrel, esetleg könnyű kabáttal szokta viselni.

 

A feltűnő színektől sem riad vissza, ám arra mindig ügyel, hogy a kiválasztott árnyalatok tökéletes harmóniát alkossanak a szerelésen belül. A vibrálóbb tónusú ruhákhoz legtöbbször egyszerűbb kabátkát visel. A monokróm összeállításokat szintén kedveli, sokszor az egész összeállítását csupán egyetlen szín uralja.

A kiegészítőket nem bonyolítja túl, sosem visel felesleges ékszereket, túldíszített retikülöket, vagy bármit, amitől mesterkélt lenne a megjelenése. A cipője árnyalatát mindig a szereléséhez igazítja.

Jill Biden mindig nagyon csinos, jól kiforrott stílusa van és magabiztosan választ ruhát. Nem követi megszállottan a divatot, de erre nincs is szüksége, hiszen belülről fakadó, zsigeri eleganciája érződik minden összeállításon. Saját ízlése szerint öltözködik, ezért a visszafogott szabásvonalak mindig előnyt élveznek a túlságosan feltűnő kreációkkal szemben. A megjelenése mindig szolidan elegáns, sosem látni harsány vagy túlzó darabokban.

 

Kiemelt kép: Roy Rochlin / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés