Katalin hercegné összeállításaiból könnyű inspirálódni, hiszen mindig nagyon friss, modern, elegáns a megjelenése. Imádja a klasszikus fazonokat és a színeket, melyekkel rendszerint sikert arat. Ha esküvőre hivatalos, akkor még jobban kihangsúlyozza nőies oldalát. Az elmúlt években viselt összeállításaiból érdemes ihletet meríteni.

hirdetés

Katalin hercegné stílusikonná avanzsált az évek során. Rengeteg sikkes fazonban láthattuk már, és akadnak olyan öltözködési trükkjei, melyeket gyakran bevet, például az időtálló darabokra sosem mond nemet. Szereti a színeket, az A vonalú egészruhákat, az egyenes szárú nadrágokat és a kabátruhákat. Ezek a kreációk évek óta megtalálhatók a ruhatárában, sőt egy-egy nagy kedvencét többször magára ölti, nem vásárol minden alkalomra új ruhát.

A színek, fazonok tekintetében sosem esik túlzásba. Távol állnak tőle a merész színpárosítások, sokkal inkább a monokróm elegancia jellemzi. Letisztult összeállításokban láthatjuk legtöbbször, pláne akkor, ha esküvőre hivatalos.

Ilyen csodás ruhákat viselt Katalin hercegné, amikor esküvőre volt hivatalos

A brit királyi család öltözködését szigorú szabályok határozzák meg, ez alól pedig az esküvői megjelenés sem kivétel. Ezért Katalin hercegnének az esküvőkre, illetve a királyi család tagjaira vonatkozó előírásokat egyaránt szem előtt kell tartania. Bár elsőre bonyolult feladatnak tűnhet, a valóságban Katalin remekül veszi az akadályokat.

 

Az elmúlt években számos esküvőn vett részt, és minden alkalommal kifogástalan volt a megjelenése. Sosem viselt túl rövid vagy mélyen dekoltált ruhát. Legtöbbször A vonalú kreációra tette le a voksát, ami kiemelte a derekát, és finoman hangsúlyozta sziluettjét.

Katalin hercegné a színekkel sem szokott túlzásba esni, legtöbbször az évszakhoz, eseményhez passzoló árnyalatban tündököl. A téli esküvőkön általában sötétebb kabátot visel, tavasszal pedig kijátssza a bájos pasztellszíneket. A húga esküvőjén egy meseszép rózsaszín kreációban jelent meg, talán ez volt az egyik legszebb összeállítása.

Ám akadt olyan esemény is, amelyre például feltűnő magentában érkezett, ezt a színt egy őszi esküvőre választotta. A kiegészítőkkel abszolút nem esik túlzásba, de alkalmi szettjeinek elmaradhatatlan eleme a kalap. Az elegáns fejfedő tulajdonképpen kötelező darab az előkelő körökben, ezért ünnepi alkalmakkor nem jelenhet meg nélküle. Letisztult öltözékéhez gyakran díszes darabot illeszt, melynek színe mindig passzol a ruhához, ezért a cipőt, táskát úgyszintén ehhez szokta választani.

Katalin összeállításait a színharmónia jellemzi, legtöbbször egyetlen szín árnyalatai uralják az egész megjelenését. Mindig remekel, sosem öltözi túl a menyasszonyt, mégis kitűnik a násznép többi tagja közül. Nőies ruhafazonokat választ, melyekkel ízlésesen hangsúlyozhatja ki karcsú vonalait.

A hercegné összeállításaiból érdemes ihletet meríteni, hiszen klasszikus ruhafazonokat választ, melyek sosem mennek ki a divatból, ezért más kiegészítőkkel párosítva bármikor újra előkerülhetnek.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés