Nőies, sikkes és elegáns esküvői szettek adnak inspirációt, ha vendégként készülsz a nagy napra. Nem túlzóak, de kellőképpen vonzzák a figyelmet.

hirdetés

Noha az esküvő körüli felhajtás leginkább az ifjú párt érinti, a vendégeknek is gondoskodni kell néhány dologról az ajándék mellett. A megjelenés általában eleganciát követel a nagy napon, ám vannak bizonyos alapszabályok, amelyeket illik betartani a tökéletes ruha kiválasztásakor. Bár azt gondolnánk, hogy a menyasszonyi ruha kiválasztása a legnehezebb, lássuk be, a násznépnek sincs mindig egyszerű dolga.

Egyrészt célszerű érdeklődni és átgondolni, hogy az esküvő és a helyszín hangulata milyen stílusú ruhákat enged meg. Templomba például vendégként sem illik kivágott, túlzottan mini vagy nyitott ruhában érkezni, ahogy egy tengerparti mezítlábas esküvőn is más ruhára van szükség, mint például egy kastélyparkban. Az sem mindegy, hogy zárt helyen vagy a szabadban lesz a lagzi, és akkor az etikettet még csak nem is említettük.

Bár a menyasszony kérésére változhatnak a szabályok, még mai napig áll, hogy pirosat, feketét és fehéret szigorúan tilos vendégként viselni egy esküvőn. Nem érdemes túlöltözni a menyasszonyt, a szexi, feltűnő és kirívó darabok ezzel ki is estek a repertoárból. Meg kell találni az arany középutat, hiszen mindenki szeretne csinos, stílusos és sikkes lenni a nagy napon, és ehhez nem feltétlenül kell átlépni a határokat.

Nőies esküvői szettek vendégeknek

Mielőtt ruhát választanál, vedd szemügyre az idei év trendjeit. Nem csak a menyasszonyoknak szólnak az esküvői trendek. A vendégek számára éppúgy izgalmas újításokkal és sikkes megoldásokkal készült a 2024-es divat. Az előrejelzések szerint tarolnak a maxi fazonok és a pasztellszínek, persze egy vidám, lazább hangulatú esküvőn a vibrálóbb, élénkebb tónusokkal sem lehet mellényúlni, pláne a tavaszi-nyári időszakban.

A kétrészes szettek, legyen szó szoknyás vagy nadrágos összeállításról, abszolút előtérbe kerülnek az idei esküvői divatban. Egy színes kombinációval garantáltan ki fogsz tűnni a hatalmas tömegből, ám ettől függetlenül nem fogod túlragyogni az arát. A blézerek és a finom nadrágok, ceruzaszoknyák elegánssá varázsolják a megjelenést, de nem hivalkodóak.

Az egyértelmű befutók azonban a színes, virágmintás maxiruhák, amelyek romantikus hangulatot kölcsönöznek a megjelenésnek, tökéletesen passzolnak egy esküvőhöz, ráadásul nem lógnak ki túlságosan a tömegből. Mindezek mellett mégis sikkessé és elegánssá teszik a külsőt, egy csinos magas sarkú cipővel kombinálva garantált a siker.

Az idei évben a pasztelltónusok vezetik a népszerűségi listát, a krémes sárgával, kékkel és rózsaszínnel tényleg képtelenség hibázni, már amennyiben jól passzolnak a viselőjük bőrtónusához. Jöhetnek a fodrok és a puffos ujjak is, a romantikus részletekkel egyáltalán nem lehet túlzásba esni. A vintage fazonok Bridgerton-hangulatot kölcsönöznek a megjelenésnek, igazi dívának érezheted magad bennük.

Az élénk színek vibrálása, a csillogás, a magasan sliccelt ruhák és a finom dekoltázs sejtelmessége éppúgy simán belefér, különösen egy maxiruha esetében.

A választás előtt azonban nem árt figyelembe venni, hogy a csinos, sikkes megjelenésen kívül a buliról is szól az esküvő, tehát fontos, hogy a ruhában tudj táncolni, kényelmesen mozogni. A mély dekoltázs és az ultramagas felsliccelés nem csupán a túl szexi külcsín miatt kerülendő, tánc közben éppúgy okozhatnak kellemetlen, kínos pillanatokat. Egy zártabb, midi vagy éppen maxi fazonú ruhában éppen olyan stílusos és nőies lehetsz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés