Jennifer Lopez sosem volt igazán szégyenlős, de amióta gyökeresen megváltoztatta életmódját és kipattintotta magát, valósággal biznisz épült rá tökéletes alakjára. Az 53 éves énekesnő csúcsformában van, rengeteget edz, egészségesen táplálkozik, ami meglátszik a vonalain. Amikor csak teheti, meg is mutatja a kemény munka eredményét. Itt vannak a legmerészebb képei az elmúlt időszakból, és bár nem sok textil takarja, tény, hogy még a villantást is képes elegáns szintre emelni.

hirdetés

Bár Jennifer Lopez sohasem tétlenkedik és rengeteg vasat tart a tűzben a film- és zeneiparban egyaránt, az elmúlt években legtöbbször a formás alakja került fókuszba, arról pedig csak mellékesen esett szó, hogy éppen mivel foglalatoskodik. Bár a színész-énekesnő továbbra is fáradhatatlanul dolgozik, nem csak a kiváló énekhangjával hívja fel magára a figyelmet. Az 53 éves híresség mindig is figyelt a külsejére, a vörös szőnyeges eseményeken rendre lehengerlő hatást nyújt, ám az elmúlt években turbó fokozatra kapcsolt.

Jennifer számára A Wall Street pillangói című film jelentette a változást. Az igaz történet alapján készült alkotásban egy sztriptíztáncost alakít, aki hiányos öltözetben, elképesztő mozdulatokkal kápráztatja el közönségét. A jelenetek leforgatása nem volt egyszerű, Jennifer rengeteget edzett, hogy formában tartsa magát és javítsa erőnlétét, állóképességét, továbbá megtanult rúdon táncolni és teljes életmódváltásba kezdett.

Mivel nem időszakos diétába fogott, hanem teljesen átformálta életmódját, ennek hatását azóta is évezi, tervét pedig nem adta fel: saját elmondása szerint hetente hat alkalommal végez valamilyen testmozgást, és szigorú, fehérjében gazdag étrendet követ.

Jennifer Lopez stílusos szintre emelte a villantást

A kemény munka, úgy tűnik, megtérül, az 53 éves énekesnő ugyanis kirobbanó formában van, és a teherbírása is igencsak figyelemre méltó. Látványosan tónusosabb, izmosabb lett a teste, ám közben megőrizte nőies vonalait. Az életmódváltás nem csak a közérzetére, hanem az önbizalmára is pozitív hatást gyakorolt, sokkal merészebb ruhadarabokat, fotósorozatokat vállal be az utóbbi időben.

Ám merészség ide vagy oda, még a sokat mutató felvételeken sem kelt közönség hatást. Az In the Morning című kislemezének a borítóján teljesen meztelen, ám roppant elegánsan oldotta meg, hogy ne tegyen mindent közszemlére.

Pár hónappal ezelőtt a Rolling Stone magazin címlapján szerepelt mélyen dekoltált kreációban. A ruha alig takart valamit, és J. Lo elképesztően festett benne. A szépen kidolgozott hasizmára és karcsú derekára került a hangsúly. Bár a felvételen nem teljesen meztelen, a különleges felsőrész nem takar túl sokat a testéből.

Nemrég mutatták be a Jenniferről szóló dokumentumfilmet, a premierre pedig egy igazán pikáns darabot választott. A kreáció nem takart túlzottan sokat, és láthatóan fehérneműt sem viselt alatta. Kedveli a mélyen dekoltált vagy átlátszó anyagokkal kiegészített darabokat, melyekben megvillanthatja tökéletes vonalait.

 

A legújabb felvételeken úgyszintén nem visel túl sok ruhát. A képek a saját kozmetikai márkájához készültek. Jennifer bőrfeszesítő, hidratálókrémeket, testápolókat dobott a piacra. A márka nagy sikert aratott, ami részben a merész kampányfotóknak köszönhető. J. Lo nem volt szégyenlős, az új reklámkampány kedvéért mindentől megszabadult. A felvételek pont az 53. születésnapján jelentek meg, így még nagyobb szenzációt keltettek.

 

A művészi aktképek mellett készült pár félakt is, melyek roppant ízléses felvételek. Látszik, hogy Jennifer Lopez nem görcsölt rá arra, hogy csábítóan szexis legyen, hanem önmagát adja a képeken. Élvezi a pózolást, ezért egy cseppnyi mesterkéltség sincs a felvételekben.

 

A híresség belülről fakadó nőiessége, pozitív energiája annyira megkapó, hogy a képeken keresztül is érződik. Remek formában van, dicséretre méltó a kitartása, ezért nem csoda, hogy szívesen megmutatja szálkás testét.

 

Kiemelt kép: Jamie McCarthy / Getty Images. 

Képek a cikkben: Noam Galai, Gotham / Getty Images, Daniella Midenge / JLO Beauty. 

  • Megosztás:
hirdetés