Jennifer Lopez megint rövidebb hajjal bukkant fel, és bár remekül áll neki a tökéletesen egyenesre vasalt, állig érő bob fazon, legújabb fotóin nem ezen a részleten akad meg a tekintet. Az 52 éves énekesnő elég vad dekoltázzsal jelentkezett, a további képeken kidolgozott izmait is megvillantja. Vele kapcsolatban már-már semmitmondó kifejezés az, hogy kirobbanó formában van, hiszen a belőle sugárzó energia, illetve az, ahogy kinéz, jóval több ennél. Az elmúlt évek szigorú edzésterve, rutinja meghozta a gyümölcsét, J. Lo bebizonyította, hogy elhatározással és kitartással semmi nem lehetetlen.

hirdetés

Mivel a koncertjein rendszerint igencsak pörgős tánckoreográfiákat ad elő, és persze színésznőként is ügyelnie kell a fizikumára, Jennifer Lopez mindig nagyon odafigyelt a külsejére. Korábban sem állt tőle távol az egészséges étkezés és a rendszeres testedzés. Ám 2019-ben A Wall Street pillangói című film kedvéért még a megszokottnál is magasabb fokozatra kapcsolt.

Az énekesnő egy sztriptíztáncost alakított a filmdrámában, így igencsak gyakran kellett lenge öltözékben vagy alig ruhában mutatkoznia. A felkészülési időszakban meg kellett tanulnia a rúdon táncolni, ami elég sok izommunkát igényel, ezért rengeteg súlyzós edzést végzett, kiegészítve megfelelő diétával.

Az énekesnő azóta sem lazított, megmaradt életében a szigorú edzésterv és a tiszta étkezés. A kiegyensúlyozott napirendnek köszönhetően Jennifer Lopez elképesztő formában van, nem csak szálkás alakjával és feszes idomaival, hanem kirobbanó energiájával is sokkolja közönségét. Egy pillanatra sem áll le, ha épp nem koncertezik, akkor filmekben szerepel, vagy magazinok címlapján mutatja meg a dögös alakját. Nemsokára jelenik meg az új romantikus filmje, a Vegyél el, amit még Valentin-nap előtt fognak bemutatni.

Jennifer Lopez frizurája most senkit sem érdekel: mutatjuk, miért

Jennifertől távol áll a finomkodás, mindig is szívesen mutatta meg csodás alakját merészen kivágott, szexi ruhafazonokban. Kisportolt vonalai mögött hatalmas munka van, így érhető, hogy szívesen büszkélkedik az eredményével. Most a Rolling Stone kedvéért vállalta be az igencsak figyelemfelkeltő fotókat, melyek cseppet sem meglepő módon, az alakját hangsúlyozzák, nem is akárhogyan.

Az énekesnő a márciusi lapszám címlaplánya. Jennifer Lopez a Balmain merészen kivágott, sejtelmes anyagokból készült kreációit viselte a fotózáson. A legdögösebb szerelés egyértelműen a címlapon megvillantott szmokingbody, aminél cseppet sem fukarkodtak a dekoltázs kivágásával. A köldökig kivágott darab nem sokat takar, így sikkes frizura ide vagy oda, egészen más látvány viszi a prímet.

 

A színésznő-énekesnő fodrásza egyébként mesterien trükközik a frizurákkal, ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, milyen Jennifer Lopez valódi hajfazonja. Annyiszor visel megtévesztő póthajat, parókát, vagy épp felcsatolható frufrut, hogy valóban nem lehet megítélni, mikor került elő valóban az olló, és mikor van szó egy ügyes trükkről. Akár paróka, akár nem, ez a bobfazon remekül áll neki, sokkal elegánsabb, mint a felturbózott hosszú haj.

 

Ám nem a szmokingra hajazó kreáció volt az egyetlen kihívó darab, amit felkapott J. Lo. A fehér szerelésben megvillantotta izmos hasát és fenekét. A neccholmi nem sokat takart, a szaggatott hatású body pedig talán még kevesebbet. A bézs darabok Jennifer kidolgozott lábaira helyezték a hangsúlyt, a pózoknak köszönhetően remekül látszanak a szálkás izmai.

 

Jennifer Lopez remek formában van, megkockáztatjuk, jobban néz ki, mint a húszas-harmincas éveiben. Magabiztos, tele van energiával, ez pedig a képeken is érződik. A dögös pózok és merész ruhadarabok nem hatnak tőle idegennek, valószínűleg még sok ilyen fotósorozat várható tőle.

 

A képeket Chrisean Rose készítette a Rolling Stone magazin számára. A felvételeken Jennifer a Balmain extravagáns darabjait viseli.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre / Getty Images. 

Képek a cikkben: Rolling Stone, Jennifer Lopez / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés