Valószínűleg kivétel nélkül minden szem Jennifer Lopezre szegeződött, amint betoppant a Dolce & Gabbana idei ruhabemutatójára. Az énekesnő mintás szettje, számos csillogó kiegészítőjével együtt minden volt, csak visszafogott nem, a megjelenése mégis kifinomult maradt.

hirdetés

A Velencében megrendezett nagyszabású eseményre minden meghívott káprázatos ruhakreációkban érkezett, Jennifer Lopez egzotikus hangulatú szerelésére azonban senki sem számított. A híres tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana mindent megtett azért, hogy az idei haute couture kollekcióját bemutató Alta Moda show igazán nagyot robbanjon.

A szeptember elején kezdődő filmfesztivál egyébként is sok hírességet vonzott be Velencébe, így érthető módon az olasz város köré fonták fel a ruhák és ékszerek koncepcióját, majd alig pár nappal a filmes ünnepség előtt megtartották az óriási csinnadrattával bevezetett divatbemutatót. A pompa éppúgy megjelent a körítésben, mint általában a Dolce & Gabbana couture ruháin.

Jennifer Lopez lélegzetelállítóan mutatott a Dolce & Gabbana díszes ruhájában

A Dolce & Gabbana idén is kitett magáért, hiszen a szebbnél szebb remekműveit nem csak a kifutón, de a nézősorok között is megmutatta a nagyközönség előtt. A sztárok stílusosan vízi taxival érkeztek az eseményre, úgy szálltak partra a csodás ruhakölteményeikben.

Nehéz megmondani, J.Lo szettjében mi mutatott a legkáprázatosabban. Már a türkiz, virágokkal díszített köpeny láttán is elállt a lélegzetünk, ami egy szintén virágos, élére vasalt nadrággal lett párosítva. Ezen felül viselt még az énekesnő kristályokkal kirakott bralettet, fejdíszt, és számtalan ékszert is, ami már csak hab volt a tortán. A teljes kép olyanra sikeredett, mintha egy modern és szuper sikkes Jázmin hercegnő elevenedett volna meg előttünk.

Velence rendkívül gazdag múlttal rendelkezik, ami a város sokszínű művészeti és építészeti kincsein is meglátszik. Az olasz luxusmárka új kollekciójával a nagy múltú vízi város előtt is tiszteleg. Ez abban is megmutatkozni látszik, hogy számos ruhadarabon köszön vissza olyan motívum, amely történelmileg a helyhez köthető.

Az egyik ilyen nagy sikerű Dolce & Gabbana-ruhát a nagyszerű Helen Mirren viselte. Apró tüllanyag takarta csak a vállait, melyeket szabadon hagyott estélyijének kristályos, aranyszínű felsőrésze. A 76 éves színésznő úgy festett reneszánszstílusú ruhájában a hajón, mint egy romantikus regény megelevenedett, gyönyörű főhősnője.

Azt, hogy milyen mesebeli uszályt takart a hajó, csak a partra szállás után csodálhatta meg a vendégsereg. A látvány bámulatos volt, hiszen komplett freskók kaptak helyet az óriási fodrokon.

Ciara szintén inkább tűnt műalkotásnak, mint valódi személynek. Fémes csillogású, szűk ruhájában mintha egy istennőt ábrázoló bronz szobor lett volna, olyan szépen kiadta a dressz az énekesnő csinos alakját.

Bianca Balti világhírű olasz modell nem is burkolózhatott volna másba, mint aranyba, a Dolce & Gabbana nívós eseményén. A földig érő ruhadarabot viselve rendkívül előkelően nézett ki.

 

Normani ruhadarabja kissé kilógott a sorból a többi elegáns estélyi mellett. Az amerikai énekesnőt tetőtől talpig fekete tüll takarta, amin egy kissé eklektikusan felfestett virágcsokor kapott helyet. Az expresszionista műalkotáson még szabad kézzel megalkotott óriási festékcseppek és ecsetvonások is helyet kaptak.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

Cikkfotók: Jacopo Raule/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés