Jennifer Lopez táskákat reklámoz a Coach őszi kampányában, ám a kiegészítők helyett inkább az általa viselt szexi ruha kapott nagy hangsúlyt. Noha a visszafogott háttér és a letisztult, elegáns koncepció megteremtette a kívánt hangulatot, J.Lo maximálisan elvitte a show-t fantasztikus megjelenésével.

hirdetés

Jennifer Lopez és a szexi ruha került előtérbe a táskák helyett

Jennifer Lopez és a Coach kapcsolata már nem új keletű, ám az amerikai divatház még mindig tud meglepetést okozni lenyűgöző kampányaival. Noha az elsődleges cél nyilvánvalóan a legújabb táskák reklámozása volt, J.Lóval a fedélzeten egészen másként sült el a dolog.

A visszafogott, letisztult, őszi tónusokban pompázó háttér finom környezetet teremtett a táskakampánynak, azonban az énekesnő szettje abszolút elvitte a show-t. A hosszú, mutatós bőrkabát és a hozzá passzoló szoknya párosa elképesztően ütős megjelenést kölcsönzött neki, az énekesnő az őszi szezon legszexibb, legdögösebb outfitjét villantotta meg a fotózáson.

Az összeállítás a ruhák anyagából, színéből adódóan szembetűnően vagány, mégis rejt magában némi frissítő nőiességet. J.Lo elképesztő magabiztossággal tudja viselni a hasonló holmikat, s bár alapvetően ezek a cuccok egyszerű alapdarabok, mégis stílusos kombinációt alkotnak együtt.

 

Jennifer Lopez nem csupán a bőrszerkóval hívja fel magára a figyelmet, a szexi ruha a hab a tortán, emellett a letisztult, kifinomult oldalát éppúgy megmutatja. Az elegáns ballonkabát nem maradhat ki egy őszi kampányból. Az idén roppant trendinek számító fazon szó szerint szárnyal az utcai divat mezején. Emellett nem maradhatott el a tőle jól megszokott sikkes stílusvegyítés sem. Néhány fotón laza melegítőben pózol, amit egy egyszerű magassarkú tesz nőiesebbé.

Ha már a kampányról van szó, J.Lo mellett érdemes említést tenni a gyönyörű táskákról is. A Coach minden alkalommal fantasztikus kínálatot vonultat fel, ezek a finom, nőies darabok remekül passzolnak egy őszi ruhatárba. A feltűnőbb árnyalatok mellett helyet kaptak a letisztult, őszi tónusok, ahogy az egyes darabok eltérő vonalvezetése is igencsak izgalmassá teszi a kollekciót.

A kampányhoz készült reklámfilm vicces, ötletes megoldással teszi még vonzóbbá a Coach kiegészítőit. A videóban két Jennifer Lopez beszélget egymással, megállás nélkül rákontrázva a másikra. Az anyag elképesztően kreatív, méltó módon népszerűsíti a csodálatos táskákat, J.Lo színészi tehetsége pedig még ebből a mindössze egyetlen perces reklámvideóból is átjön.

 

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images.

Cikkfotók: Tyler Mitchell/Coach.

  • Megosztás:
hirdetés