Kim Kardashian arcát teljesen átformálta a retus, az olasz Vogue címlapján és a magazin fotóin alig lehet ráismerni a hírességre. Durván túlcsúszott az utómunka.

hirdetés

Habár manapság egyre több természetes, túltolt retustól mentes fotó kering az interneten, a naturális hullámot pedig a magazinok is meglovagolják, Kim Kardashian ezúttal egészen más arcot kapott a Vogue csapatától. A rajongók alig ismernek rá a hírességre, többen Emily Ratajkowskit, míg mások Cher vonásait vélik felfedezni a durván machinált képeken. Habár a legtöbb divatfotón történik némi szépítés, ekkora mértékű torzításra semmi szükség nem volt.

Kim Kardashian arcán túlszaladt a retus: rá sem lehet ismerni

Maga a koncepció csodás és egyedi, Kim egy olasz díva fényében tündököl, megjelenésével abszolút hozza a retró hangulatot, amely manapság hatalmas erővel söpör végig a divatvilágon. Igazi luxusdarabokat visel a fotókon, olyan márkák ruháiba bújt, mint például a Miu Miu, a Dolce & Gabbana, vagy épp a Givenchy. A letisztult háttér abszolút a megjelenésére helyezi a hangsúlyt, épp ezért érthetetlen, hogy miért retusálták szét eredeti vonásait.

A tükörsima bőr és a tökéletes külső cseppet sem szokatlan tőle, Kim Kardashian már több alkalommal bukott le különböző Photoshop-bakikkal. Manapság azonban egyre több természetes fotósorozat készült vele, közösségi médiás oldalára pedig számtalan smink és filter nélküli képet posztolt magáról. Az olasz Vogue néhány fotóján azonban egészen átalakult az arcra. A legtöbb poszt alatt a rajongók is értetlenül állnak a túltolt szerkesztés előtt. Volt olyan, aki megkérdezte, hogy miért Cher szerepel ezen a fotón, mások azt sérelmezték, hogy Kim jóformán ötvennek tűnik a képszerkesztés miatt, de olyan is akadt, aki az Addams Family Morticiáját vélte felfedezni a művi vonásokban.

Szerencsére néhány képen abszolút rá lehet ismerni az aktuális címlapsztár kilétére, ám a legtöbb fotó teljes mértékben megtévesztő, s egyúttal nagyon elgondolkodtató. Kim Kardashian igencsak sokat tesz azért, hogy mindig a legjobb formáját mutassa a közönség előtt. A híresség az alakjára, arcára és bőrének állapotára éppúgy kiemelten figyel. Persze nincs hibátlan arcbőr, Kim esetében azonban egyértelmű, hogy nem sok szükség van az utómunkára.

Kiemelt kép: Paul Morigi/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés