Jennifer Lopez turbó fokozatra kapcsolt, a munkájában, illetve a sportos életvitelében is szinte követhetetlen tempót diktál. Elképesztő hasizomra és alakra tett szert ötvenévesen, és ezt lehetőség szerint szexisebbnél szexisebb ruhákkal ünnepli.

Az énekesnő júliusban töltötte be az ötvenedik életévét, ami már önmagában is hihetetlen. Ám még nagyobb csodálat és tisztelet övezi a gyökeres életmódváltását, amivel a fiatalságát és az egészségét igyekszik megőrizni. Úgy tűnik, a módszere nagyon bevált, hiszen Jennifer Lopez mostanában kirobbanó formában van, és a munkatempójából az is kitűnik, hogy majd szétveti az energia.

Alighogy megjelent új filmje, a Wall Street pillangói, máris a következő mozifilm, a Marry Me forgatásán tevékenykedik, és emellett egy friss albumon dolgozik, ráadásul szinte fanatikusan sportol, aminek meglett a látványos eredménye.

Kockahas 50 évesen: Jennifer Lopez alakja szexi ruhákban is kifogástalan

Jennifer Lopez korábban is szerette megmutatni, vagy legalább sejtetni nőies idomait, így ruhatárából sosem hiányoztak az átlátszó, a test vonalát követő, és a mélyen kivágott ruhák. Ötvenéves korára ugyan kicsit finomodott az ízlése, de ma sem veti meg a kacérabb fazonokat.

 

Ami azt illeti, vétek lenne takargatnia a szépen kidolgozott alakját, amibe nem kevés munkát fektetett az utóbbi egy évben. Mindig is dekoratív nő volt, de a mostani alakjával, tónusos izomzatával, és feszes combjaival még a harmincéves önmagát is túlszárnyalja.

Kiemelt kép: Lev Radin/Pacific Press/Light Rocket/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés