A 61 éves Dr. Elizabeth Lambaer kortalan szépsége megosztja a véleményt, hiszen a nő látszólag egy fiatal testben él, emiatt sokan plasztikai beavatkozásokat gyanítanak a külseje mögött. Ő viszont úgy érzi, rátalált a tartós fiatalság kulcsára, melynek alapja az aktív életmód, és persze az egészséges étkezés. Ám a hölgyemény ennél is többet tesz azért, hogy ne csak külsőleg, hanem belsőleg is remek formában legyen.

hirdetés

Dr. Elizabeth Lambaer mániákus fiatalságmegőrző hadműveletét sokan csodálatra méltónak találják rendkívüli kitartása és akaratereje miatt, míg másoknál rendesen kiveri a biztosítékot a 61 éves nő egészségmániája. Mi tagadás, tényleg rengeteget tesz azért, hogy ne hagyjon nyomot rajta az idő, és a képeit elnézve, meg is látszik rajta a tudatos életmódjának eredménye.

Két egyetemi diplomával rendelkezik, és fogorvosként doktorált, emellett folyamatosan képzi magát a vegán étkezés és a fitnesz területein, leginkább mégis elképesztő alakjának és megszámlálhatatlan bikinis fotóinak köszönheti ismertségét.

A nő úgy véli, hogy megtalálta a hosszú fiatalság titkát, ami szerinte nem csak a rendszeres testmozgáson és a vegán táplálkozáson alapszik, hanem a belső béke, az élethosszig tartó tanulás, és az őszintén megélt boldogság éppúgy fontos.

A 61 éves nő egy fiatal testben él: Dr. Elizabeth Lambaer nem a csodakrémekre esküszik

Tény, hogy a kifogástalan testű blogger nem úgy néz ki, mint akit naponta rág belül a stressz és a szorongás, de nyilván senki nem fog így kinézni pusztán a lelki harmóniától.

A képeit látva egyértelmű, hogy túl a hatvanon is falja, habzsolja az élet örömteli pillanatait, viszont az ételekkel szemben már a mértéktartó magatartás híve. Nem titkolja, hogy szigorú vegán étrendet folytat, amelyben csak tiszta, értékes tápanyagok kapnak helyet, emellett rendszeresen edzi magát, jógázik, úszik, táncol és görkorcsolyázik.

Mindennek az eredményét nehéz lenne nem észrevenni, hiszen formás, feszes alakja olyan, mint egy kisportolt testű huszonéves, vagy maximum harmincas nőé, és a bőre, illetve a haja is arról tanúskodik, hogy nem sajnálja magától az antioxidánsokat.

A csinos fogorvosnő láthatóan kiélvezi a szabadidejének minden percét: még az önkéntes karantén ideje alatt sem hagyott fel szenvedélyével, a tánccal.

Bár a képeire azért gyakran rákerül egy kis Photoshop és filter, a videókon éppúgy tökéletes alakot villant, és csupán a szemkörnyéki ráncai árulkodnak arról, hogy már nem a harmincasok táborának tagja.

Rugalmas mozgását és feszes vonalait főként a rendszeres jógázásnak és testedzésnek köszönheti, de valószínű, hogy a korszerű bőrápolást sem hanyagolja.

Úgy érzi, hogy a boldogság attól függ, hogyan éljük meg a velünk történő dolgokat és az érzéseinket, és az is fejben dől el, miként öregszünk meg. Nyilván, tenni is kell a kortalan külsőért és az energikus közérzetért, de az akaraterő és a kitartás belülről jön, amihez olykor ki kell lépnie az embernek a komfortzónájából.

Kiemelt kép: @drelizabethlive/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés