Jane Seymour közel a hetvenhez is csodásan néz ki, ami önmagában még nem kirívó a hollywoodi színésznők között. A különbség csupán az, hogy ő nem fiatalos, hanem kortalan, és mindezt mesterkéltség és felvett póz nélkül hozza.

hirdetés

Az angol színésznő még a hetvenes évek elején vált ismertté Roger Moore oldalán az Élni és élni hagyni című James Bond-filmmel, de sokan inkább a Quinn doktornő című sorozatból emlékeznek rá, amelyben ő játszotta a főszerepet. Még ma is aktívan színészkedik, A Kominsky-módszer című népszerű sorozatban is feltűnik, illetve szerepel a 2020-as Friendsgiving című filmben.

Jane Seymour nem csak a filmvásznon ragyog

Van valami Jane Seymour mosolyában, amit nem lehet plasztikával az ember arcára szabni. A 69 éves színésznőnek nem viaszszerű, feszesen sima a bőre, ahogyan azt sem erőlteti magára, hogy kiálló csontú, modellszerű alakja legyen, mégis kirobbanó formában van.

Bár korábban ő is tett néhány próbát a botoxszal, és a melleit is megcsináltatta, nem kapott rá a plasztikára. Ma már inkább az egészséges életmódra esküszik, energiáját pedig abból nyeri, hogy a testmozgást éppúgy élvezi, mint az életet.

Azért nem semmi, hogy 67 éves korában a Playboy ismét lecsapott rá, és a vele készített fotóanyaggal a magazin igencsak megnövelte az eladott példányszámot. Pedig nem volt meztelen a képeken, kizárólag művészi beállításokat vállalt, de annyira sugárzóan természetes volt, hogy sokan megkérdőjelezték a valós életkorát.

A színésznő ugyan lelkesen ügyel az alakjára, nem esik túlzásokba. Önsanyargatás helyett egészségesen táplálkozik, rengeteg időt tölt a szabad levegőn, jógázik, sportol, de igyekszik úgy élni, hogy az a belülről fakadó örömét szolgálja, és ne csak egy kirakat legyen.

Szabad idejében nem csak a külső megjelenésére, hanem a lelki békéjére is sok időt fordít: szívesen festeget – nem is rosszul -, és amikor csak teheti utazgat, jótékonykodik, vagy a családja körében pihen.

A Kominsky-módszer című sorozat kedvéért ősz frizurára váltott, de még ezzel a külsővel is jó pár évet letagadhatna a korából.

Nőiesen formás alakja és kirobbanó energiája tényleg irigylésre méltó.

Kiemelt kép: Ben A. Pruchnie/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés