Ilyen az igazán nőies, sikkes stílus hatvan év felett! A blogger semmit nem visz túlzásba, mégis feltűnően divatos a megjelenése.

hirdetés

Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érzi, hogy bármit visel és bármilyen szettet állít össze, a sikkes kisugárzás abszolút háttérbe szorul. Az idő múlásával sokan küzdenek hasonló helyzetekkel. Noha a társadalmi „elvárások” végre kezdenek a feledés homályába merülni, még mindig vannak olyanok, akik szerint bizonyos ruhadarabok nem férnek bele a ruhatárba hatvan felett, a feltűnő holmik és a színes cuccok pedig egyenesen tiltólistásak.

A blogger nemigen foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak mások. Vidáman, nőiesen öltözködik, sőt, a kiegészítők terén sem fogja vissza magát. Zseniálisan trükközik a nyári alapdarabokkal, és még a megosztó holmikat is lazán beemeli a hétköznapi összeállításokba.

Vidám, nőies stílus hatvan felett

Hogyan lehet minden életszakaszban felfrissíteni a stílust? Hogy lehet elérni, hogy a megjelenés az évek múltával se váljon egyhangúvá? Nem kell teljes stílusváltás ahhoz, hogy újból izgalmas legyen a külcsín, néhány apró változtatással abszolút fel lehet pezsdíteni az összképet. Hatvan felett a nők többsége már határozott ízléssel bír, sőt, a legtöbben évtizedek óta ragaszkodnak bizonyos fazonokhoz és színekhez. Nem kell hátrahagyni a jól bevált darabokat, ám időnként nem árt újragondolni az összhatást.

A 63 éves blogger stílusa nagyjából ugyanazokra az elemeken alapszik, a megjelenése mégis változatos, izgalmas és vidám. A fazonok terén csak ritkán tér el a megszokott szabásoktól, nagyon figyel arra, hogy az adott ruhadarab tökéletesen passzoljon alkati adottságaihoz. A színekkel, az anyagokkal és a stílusrészletekkel azonban bátran trükközik, ennek köszönheti sikkes, egyedi megjelenését.

Az ember azt gondolná, hogy egy színes, mintás ruhával már le lehet tudni a vibráló öltözéket, ám a hatvan felett járó Griseldis a legapróbb részletekbe is belecsempészi az egyéni ízlésvilágát. Az ékszerek apró elemei az öltözéknek, sokan nem is helyeznek túl nagy hangsúlyt a kiválasztásukra, ami bizony nagy hiba lehet. A blogger mindig az aktuális viseletéhez igazítja a fülbevalót, a nyakláncot és a karkötőt, amitől a megjelenése nagyon átgondolt, sikkes hatást kelt.

Színes ruhák mellé sokszor választ olyan kiegészítőt, amelynek árnyalata egyértelműen visszaköszön a ruhában. Nem tudja le a különleges összeállításokat egy-egy mintás ruhadarabbal, a sokak által merésznek gondolt leopárdmintás nadrág mellé is ahhoz passzoló nyakláncot társít.

Olyan apró részletekre helyezi a hangsúlyt, ami első blikkre talán nem szúr szemet, ám jobban megvizsgálva a 63 éves blogger szettjeit, máris feltűnnek a nőies elemek. Ha a napszemüveg kerete fehér, a stílusához passzoló, feltűnő fehér nyaklánccal turbózza fel az összképet. A karkötők és a fülbevaló pedig a ruha árnyalatához igazodik, így minden kiegészítő tökéletesen stimmel.

Ha már nyár, akkor szalmatáska! Hatvan felett nem kell túlgondolni a hétköznapi összeállításokat, ahhoz, hogy nőiessé és stílusossá váljon a külső, csak ügyesen kell bánni az aktuális trendekkel. A szalmatáska nélkülözhetetlen eleme a kánikulaszezonnak, a kép pedig akkor lesz teljes, ha valamiféle szalmatalpú cipővel társul a szett részeként.

Habár ez szinte alapvető, a vidám, vibráló színekkel szintén el lehet érni a sikkes összhatást. Jöhetnek a merészebb árnyalatok és a különleges minták, ilyenkor bármi belefér. Hatvan év felett az üdítő tónusok ráadásul extra fiatalító hatással bírnak.

A 63 éves blogger a megosztó darabokról sem mond le, még a klasszikus tangapapucsot is simán variálja a mindennapi öltözékeivel. A lábujjas fazonok egy tengerparti nyaralás alkalmával még talán bele is férnek a stílusos összképbe, ám sokak szerint a tengerparton vagy a strandon kívül nincs helyük a szettekben. Itt a bizonyíték, hogy ezeket a megosztó lábbeliket éppúgy lehet sikkesen viselni!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés