Christie Brinkley nem vámpír, mégsem fog rajta az idő. Igaz, átesett néhány szépészeti beavatkozáson, ám korát meghazudtoló kinézetét és csodás alakját nem csak a plasztikának köszönheti. Bár alig négy év múlva betölti a hetvenet, hibátlan vonalait a harmincas nők is megirigyelhetik.

hirdetés

A hetvenes-nyolcvanas évek népszerű modellje a jó genetikai adottságok, a finomra hangolt esztétikai beavatkozások, és az egészséges életmód mintapéldája, aki taníthatná, hogyan állítsuk meg az időt. Hosszú évek óta egy fikarcnyit sem öregszik, és ma is jó barátságban áll a falatnyi bikinikkel, hiszen elképesztő testszerkezettel rendelkezik.

Christie Brinkley alakja ma is ámulatba ejtő

25 éves korától kezdve gyakran felbukkant a Playboy, és a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámának címlapján, szexi fotóival pedig a mai napig lenyűgözi a férfiakat. Christie Brinkley titkát nem igazán lehet megfejteni, hiszen nincs agyonműtve, távol áll tőle a plasztikrém fogalma, de valószínűleg sokat nyom a latban, hogy kamaszkora óta vegetáriánus, mindennap sportol, és mellőzi a káros szenvedélyeket.

Az életvidám természete szintén fiatalossá teszi, hiszen láthatóan nem csak jól néz ki, hanem tele van energiával. Gyakran hangoztatja, hogy három gyermeke mellett muszáj fiatalnak maradnia, egyrészt, mert még sokáig szeretné élvezni a társaságukat, másrészt, nem igazán tud önmagára idős anyukaként gondolni.

 

Stílusos megjelenése és a frizurája szintén hozzájárul ahhoz, hogy jóval fiatalabbnak tűnik a koránál. Bár szexisen és nőiesen öltözködik, nem lő túl a célon, ízlésesen válogatja össze még az alakját hangsúlyozó fazonokat is. Igaz, nem görcsöl azon, hogy hatvan felett mit illendő vagy nem illendő bevállalnia, de mivel a rövid sort, a testre tapadó bőrnadrág, és a miniruha egyaránt remekül mutat rajta, felesleges lenne ilyesmin rágódnia.

 

Kiemelt kép: Jim Spellman/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés