Jennifer Aniston, Hollywood egyik legnépszerűbb színésznője nemrég múlt el ötvenéves, de újból és újból bebizonyítja, hogy nem fog rajta az idő vasfoga.

Többet dolgozik, mint korábban bármikor, egyre másra láthatjuk mozifilmekben és egyéb produkciókban. Bár ennyi idősen sokan már hátradőlnek, ő tovább pörög, sőt, a Harper’s Bazaar magazin júniusi számában még a textilt is ledobta.

Alakja még mindig mesés, amiért legtöbbet étrendjével tesz. Ennek apropóján beszélt arról, mit eszik általában egy nap, de azt is hozzáteszi, semmilyen szabályt nem állított fel magának.

Reggeli

Citromos meleg vízzel indítja a napot, ami kiválóan beindítja reggel az anyagcserét. Ezután egy turmixot iszik, amibe rengeteg tápanyag- és proteinforrást tesz. Banán, áfonya, cseresznye, spenót, maca- és kakaópor, valamint stevia alkotják kedvenc italát. Ezután avokádós pirítóst eszik tükörtojással, vagy köleskását banánnal. Nagy kedvence még a zabkása is, amihez egy tojás fehérjéjét is hozzáteszi. Furcsán hangzik, pedig így dupla protein és bársonyos textúra jellemzi majd.

Ebéd

Általában salátát eszik, amibe plusz proteint egy kis csirke csempész. Uzsonnára almát és mogyoróféléket fogyaszt, de mindig van otthon a hűtőben előre felszeletelt zöldségmix és egész főtt tojás. Elmondása szerint rengeteg friss, organikus eredetű zöldséget, gyümölcsöt eszik, és nagyon figyel a megfelelő napi vízbevitelre is.

Vacsora

Ugyancsak zöldséget és proteint eszik, de emellett néha el is csábul. Nagy kedvence a mexikói étel, de a pizzát sem veti meg jóféle vörösborral. Otthonában van egy beépített pizzakemence és egy borospince is. Nagyon szereti áthívni a barátait, ilyenkor együtt készítenek pizzát vagy zöldséges lasagnét.

Jen étrendjéből látszik, hogy nagyon fontos számára a megfelelő fehérjepótlás, hiszen az elengedhetetlen az izmok építéséhez és a testsúlycsökkentéshez. A legjobb fehérjeforrások a szárnyas húsok, a hal, a sovány tejtermékek és a tojás. Rendszeresen, de mértékkel fogyasztva őket, kiegészítve egy hatásos edzésprogrammal, bárkinek lehet olyan teste, mint Jennifernek, akár ötvenévesen is!

Kiemelt kép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés