Közel negyven éve kezdődött Elle Macpherson modellkarrierje, de a külsején nem sok nyomot hagyott a múló idő. Kortalan szépségével ma is lenyűgözi a divatipart.

hirdetés

A Test néven vált ismertté a nyolcvanas években, amit a tökéletes vonalainak köszönhetett, ám hibátlan alakjával ma is méltán kiérdemli ezt a becenevet. Vannak nők, akik lassan öregszenek, Elle Macpherson pedig csak ímmel-ámmal teszi: szinte alig változott valamicskét azóta, hogy a Sports Illustrated-ben megjelent fotóival beírta magát a legnépszerűbb modellek közé.

Szinte nincs olyan nő, aki ne lenne kíváncsi a szépségtitkaira, ám az ausztrál fotómodell trükkök helyett inkább az egészséges életmódban hisz. A testmozgás jelenti számára az éltető energiát, és persze az étrendjére is nagyon ügyel.

Hosszú évek óta nem eszik sós, cukros, illetve finomlisztből készült ételeket, igyekszik minél tisztábban, az értékes tápanyagokra hangsúlyt fektetve táplálkozni. Ennek meg is látszik az eredménye, hiszen bőven túl az ötvenen is elképesztően jól néz ki! Nem arról van szó, hogy húszévesnek tűnik, hiszen retus nélkül az ő bőre sem teljesen makulátlan, viszont formás, feszes idomaival simán felvenné a versenyt a fiatalabb modellekkel, már ha szüksége lenne versengésre.

Elle Macpherson alakján nem fog az idő

A színésznőként és üzletasszonyként is ismert Elle Macpherson ma is szívesen modellkedik, időnként feltűnik egy-egy magazin divatanyagában. A Harper’s Bazaar címlapján nemhogy 56 évesnek, még negyvennek sem néz ki, retusálatlan fotóin pedig éppolyan jól mutat.

 

Kiemelt kép: Gisela Schober/Getty Images.

Képgaléria képei: Darren McDonald/Harper’s Bazaar, Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés