A gyönyörű blogger nem használ filtereket és cseppet sem tart a deres tincsek öregítő hatásától. Képeken mutatja meg, hogyan fest az ősz lenövés nyolc hónap elteltével.

hirdetés

Az öregedés jelei kinél korábban, kinél később jelentkeznek. Az idő múlása mindenkin nyomot hagy, a csinos, gyönyörű blogger azonban egyáltalán nem riadt meg a változásoktól. Rendszeresen dokumentálja az őszülés folyamatát, miközben az arcjóga hasznosságára is felhívja a figyelmet. Képzett tanárként igyekszik másoknak is segíteni abban, hogy arcbőrük hosszú távon is feszes, fiatalos maradjon, miközben a testét pilates segítségével tartja formában.

Rengeteg előtte-utána fotót posztol magáról, amelyekkel motiválja követőit arra, hogy ők is tegyenek magukért és szépségük megőrzéséért. Az arcjóga titka az izmok stimulálásában rejlik. Az arcizmok átmozgatása felpezsdíti a vérkeringést, ez a folyamat pedig pozitív hatással van a tápanyagok és az oxigén áramlására, amely nélkülözhetetlen a regenerációhoz.

Mivel a blogger napi szinten foglalkozik a megjelenésével, a bőre kifejezetten feszes és fiatalos hatást kelt. Így még az ősz tincsek sem öregítik, sőt! Elképesztően jól áll neki a melírszerű hatás, az ezüstösen csillogó szálak látványosan feldobják a frizuráját.

Képeken az ősz lenövés 8 hónap elteltével

A blogger fotói remekül példázzák, hogy mindenki másképp őszül. Nyolc hónap eltelte után a lenövése sokkal inkább tűnik egy sikkes, nőies melírozásnak, semmint klasszikus ősz lenövésnek. Vannak, akiknek ennyi idő után már a frizura felső harmada teljesen fehérbe borul, míg más esetben csupán pár szál válik ezüstté.

Sokan azt mondják, hogy a próbaidőszak dönt arról, hogy bevállalják az őszbe boruló hajkoronát, vagy sem. A kezdeti időszak a legnehezebb, ilyenkor többen feladják a festékmentes próbálkozást, hiszen a kis lenövéssel nem egyszerű bármit is kezdeni. A blogger igencsak szerencsés, ugyanis nem egységesen kezdett kivilágosodni a frizurája, gyakorlatilag tincsenként válik egyre hamvasabbá a hajtónusa.

Ami még különlegesebbé teszi a megjelenését, hogy jóformán csak az egyik oldalon őszül, noha ezt az is befolyásolja, hogy az ember hol választja el a haját. Az emberi test, az öregedés folyamata és a genetika nagyon érdekes, a hamvasodás egyénenként egészen eltérően jelentkezik. A frizurája elöl már gyakorlatilag hófehér, míg hátul egész a hajtöveknél is az látható, hogy az ezüst szálak az eredeti, barna tincsekkel keverednek.

A blogger azt is megmutatta követőinek, hogy honnan indult az átalakulás. Noha a mélybarna tincsek úgyszintén jól álltak neki, a hamvas, ősz szálak nagyon megbolondítják a megjelenését. Az öregedés nem feltétlenül negatív, csupán meg kell találni a benne rejlő lehetőségeket, és ki kell használni a pozitívumait.

Ősz hajszálak ide vagy oda, a nőiesség nem vész el egyetlen pillantás alatt. Megfelelő ápolás mellett a hamvas frizura is lehet egészséges, ragyogó és dús, ráadásul egy jól elkészített smink és ügyesen kiválasztott ruhadarabok mellett még az arcot sem sápasztja a fehéres árnyalat.

A posztok nem csupán az őszülés folyamata miatt érdekesek. Rendkívül motiváló és üdítő a blogger smink és filter nélküli fotóit látni a temérdek áltökéletes, retusált és agyonszerkesztett kép mellett. Hihetetlenül szimpatikus a hozzáállása, miszerint ő profi az öregedés témájában, éppen ezért nem szeretné takargatni a korral járó változásokat. Valljuk be, nem is igen kell elfednie a finom ráncokat vagy a hamvasodó frizuráját, hiszen csodálatosan néz ki.

És hogy megéri-e megörökíteni az őszülés folyamatát? A válasz egy nagybetűs igen. Charlotte azt szintén elárulta, hogy ő maga is az Instagramon aktívan jelen lévő hölgyek fotói láttán nyert motivációt, hiszen számára rendkívül inspiráló volt azt látni, hogy az átalakulás nehézségeit és örömeit egyaránt milyen büszkén és bátran vállalják.

Ennélfogva úgy gondolta, ő maga is bemutatja a saját történetét, képekkel és pozitív gondolatokkal megspékelve.

Kiemelt kép: authentic.face/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés