Helen Mirren nem bízta a véletlenre a dolgokat, a látványos pink kabát minden tekintetet magára vonzott. A 77 éves színésznő imádja a színeket, de csak ritkán mutatkozik ennyire merész ruhadarabban.

hirdetés

Helen Mirren maga a megtestesült elegancia. Legyen szó bármilyen eseményről, minden alkalommal zseniálisan trükközik a kifinomult darabokkal, soha nem nyúl mellé választásaival. Mondhatnánk, hogy egy biztonsági zónán belül mozog, hiszen a visszafogott csipkeruhákkal, a csillogó részletekkel és a könnyed, nőies vonalvezetéssel aligha lehet divatbakit elkövetni, ám ezúttal tényleg nem bízta a véletlenre a ruhaválasztást. Ez az ütős, merész pink kreáció mindenkit lenyűgözött.

Helen Mirren most nem finomkodott: ez a pink kabát merész választás volt

Bár több alkalommal láthattuk már különleges darabokban a színésznőt, ez a választás most tényleg merész és egyedi hatást keltett. Az este során minden szempár Helen Mirrenre tapadt, aki egy pink ruhában, pontosabban kabátban jelent meg legújabb filmjének bemutatóján. A kreáció első pillantásra egy menő, stílusos egészruhának tűnik, ám csak a szabás az, ami cselessé teszi a látványos darabot. A hatalmas, hosszú, pink felöltő alatt egy fekete szett lapult, amitől igazán Helen Mirrenes-sé vált az összkép.

Képek: Jeff Spicer/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Egy ilyen feltűnő fazont bizony tudni kell viselni, az ütős pink és a hatalmas masni kombinációja magabiztos kiállást igényel. Helen Mirren számára ez cseppet sem okozott problémát, sőt, kifinomult, sikkes ízlésével tette visszafogottabbá az egyébként bátor kreációt. A kabát alá egy egyszerű fekete szettet húzott, amihez áttetsző kesztyűt és egy csinos magassarkút választott. Az apró részletek profin ellensúlyozták a kabát merészségét, az összhatás ebben a formában tényleg lehengerlő volt.

A pink tónus választása valószínűleg nem véletlen. A barbiecore stíluselemei már korábban meghódították a divatvilágot, a vörös szőnyegen is rendre tűnnek fel a rózsaszín kreációk. A nőies árnyalat valószínűleg nem fog eltűnni a nívós események ruharepertoárjából, ugyanis a legújabb Barbie-filmet már javában forgatják, a várva várt mozi idén nyáron lesz látható a mozikban.

Ha eltekintünk az aktuális trendektől és az új film megjelenésétől, a pink darabnak még mindig abszolút a vörös szőnyegen a helye. Helen Mirren szó szerint ragyogott az estélyen, amit részben a merész tónusnak köszönhet. A színes öltözködés látványosan fiatalítja az arcot, fókuszba helyezi a nőies kisugárzást. Arról nem is beszélve, hogy a színésznő már hosszú évek óta bátran vállalja ősz, hamvasan csillogó tincseit, a fehéres hajszín pedig remekül passzol az élénkebb öltözékekhez.

A legbájosabb, hogy a színésznő még táncra is perdült a vörös szőnyegen. Helen Mirren egy fikarcnyit sem veszít ragyogásából az évek múlásával, fantasztikus formában van és energikus kisugárzásával mindenkit lehengerel. Láthatóan nagyon élvezi a körülötte lévő felhajtást, bár tény, hogy ő tényleg otthonosan mozog már a filmbemutatók és fényűző események világában, hiszen már több mint ötven év telt el azóta, hogy világhírnévre tett szert.

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Jeff Spicer/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés