Bár Helen Mirren alkalmanként különleges fazonokban jelenik meg a vörös szőnyegen, éppúgy, mint Carolina Herrera, általában a klasszikus, letisztult sikk híve. A 77 éves Oscar-díjas színésznő és a 83 éves divattervező hasonlóan gondolkodik a megjelenéséről, ha az estélyi ruha szóba sem jöhet, viszont finom eleganciát kíván az esemény. Mindketten roppant egyszerűen, mégis stílusosan és nőiesen viselik a fekete-fehér összeállítást.

hirdetés

Helen Mirren és Carolina Herrera taníthatná a finom nőiességet

Helen Mirren nemrég a L’Oréal Paris’ Women Of Worth Celebration gáláján vett részt Los Angelesben. A rendezvény elegáns volt ugyan, de nem igényelt nagyestélyis bevonulást, így a színésznő egy roppant visszafogott, mégis ultrasikkes szett mellett döntött.

Fekete hosszú szoknyával boronálta össze a lezser szabású fehér inget, a derékvonalát pedig egy különlegesebb övvel emelte ki. A kiegészítők összhangja emeli igazán kifinomult szintre ezt a roppant letisztult öltözéket.

Képek: Jon Kopaloff/Getty Images.

 

Nemcsak Helen Mirren, hanem a venezuelai tervezőnő, Carolina Herrera is remek stílusérzékkel rendelkezik, mindketten magabiztosan viselik még a legegyszerűbb klasszikus darabokat is. A Carolina Herrera divatház couture estélyi kreációit előszeretettel választják a sztárok a vörös szőnyeges eseményekre.

A divattervező nőies stílusáról éppúgy híres, mint kivételes tehetségéről. Megjelenése mindig kifogástalan, egy szimpla fekete nadrág és fehér ing kombinációjában is úgy mutat, mint egy előkelő hölgy. Carolina Herrera a MAPFRE Awards sajtótájékoztatóján vett részt még októberben, Madridban, az eseményre pedig egy szolid, klasszikus fekete-fehér összeállítást választott.

Képek: Carlos Alvarez/Getty Images.

 

Bár mindkét szettben tökéletes egyensúlyban van a fekete és a fehér, Helen Mirren más opciót is mutatott a két tónus viselésére. Legutóbb az 1923 című sorozat Los Angeles-i premierjén vett részt a színésznő, amelyen egy csodás fekete összeállítást viselt. Bár a sötét árnyalat került túlsúlyba, az arcszínét egy fehér gyöngy nyakékkel derítette, az átlátszó anyag pedig tovább oldotta a fekete komorságát.

Képek: Shy McGrath/Wirelmage, Denise Truscello/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff, Carlos Alvarez/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés