Diane Keaton stílusa gyakorlatilag hosszú évek óta ugyanazokra a stíluselemekre épül. A színésznő a jól bevált trükköket alkalmazza, sokszor még egy szerep kedvéért sem változtat az öltözködésén és a megjelenésén.

hirdetés

Diane Keaton stílusa évek óta nem változott

Diane Keaton stílusa utánozhatatlan és klasszikus. A színésznőről jóformán mindenkinek a hatalmas maxiszoknyák, a menő bakancsok és a látványos, egyedi kalapok ugranak be elsőként. Na meg a stílusos szemüvegkeret, amivel minden szettjét megkoronázza.

Egy színésznőnek általában több arcát kell megmutatnia a különböző produkciókban, azonban Diane Keaton sokszor még egy szerep kedvéért sem vetkőzi le a személyes, egyedi stílusát. Emlékezzünk csak vissza Justin Bieber videóklipjére, amelyben a színésznő a saját ruháit viselte, nem stylist öltöztette fel a forgatásra. A filmekben is ugyanazokat a stílustrükköket alkalmazza, mint a hétköznapok során, na persze miért is változtatna a jól bevált ruhadarabokon és kiegészítőkön?

Noha mi általában azt tanácsoljuk, hogy mindenki bátran kísérletezzen a merészebb stílusmixekkel és a legújabb trendekkel is, Diane Keaton megjelenése határozottan az a kivétel, ami erősíti a szabályt. Már hosszú évek, sőt, évtizedek óta ugyanazokra a részletekre építi fel a megjelenését. Érdekes, hogy a trendek hullámzása ellenére sem unalmas az összhatás. A színésznő stílusa klasszikus és időtálló, az általa felépített ütős outfitek valószínűleg soha nem mennek ki a divatból.

 

A hosszú, különleges kabátok, a hatalmas szoknyák, a kalapok, a bakancsok, a merész kiegészítők és a bőrhatású holmik éppúgy feltűnnek Diane Keaton szettjeiben 2024-ben, ahogy annak idején, a kilencvenes években. A ruhatára természetesen teljes mértékben lecserélődött azóta, ám a stílusa továbbra is a maszkulin nőiességet hozza, amihez a jolly joker darabokon kicsit sem változtat.

A színésznő egyébként nem csak az öltözködésében ragaszkodik a jól bevált részletekhez. A frizuráját sem frissíti meg, már hosszú ideje ugyanazt a nőies, klasszikus fazont kéri a fodrászától. A megszokások híve, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne trendi és stílusos a megjelenése. A ruhatárának minden egyes eleme divatos mind a mai napig, sőt, ha jobban belegondolunk, a merész stílusmixekkel és a maszkulin szettek népszerűsítésével ő maga volt az, aki becsempészte a hétköznapi öltözködésbe ezeket a menő trendeket.

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés