Ultranőies, elegáns top készülhet egy viszonylag nagy méretű kendőből, méghozzá varrás, átalakítás és bonyodalom nélkül.

hirdetés

A legegyszerűbb trükkök szinte sohasem jutnak eszünkbe olyankor, amikor tanácstalanul állunk a szekrény előtt, mert csak unalmas, vagy nem éppen az alkalomhoz illő felsők akadnak a kezünkbe. Hajlamosak vagyunk rögtön új holmit vásárolni, ha úgy érezzük, rés tátong a ruhatárunkban, például színben nem passzolnak a meglévő darabok, vagy túl snassznak tűnnek egy izgalmas nyaraláshoz.

Pedig bármikor összerittyenthető egy elegáns top a gardróbban lapuló nagy méretű, széles kendőből, még csak szabni, varrni sem kell, elég egy vastagabb nyaklánc a kivitelezéséhez.

Elegáns top színes kendőből: pikk-pakk elkészül a tengerparti bulikhoz illő darab

Igen, előfordul, hogy nem pakolunk be olyan cuccot a bőröndbe, ami megállja a helyét egy elegánsabb táncos esten, de éppúgy vízparti borozgatáshoz is alkalmas. Egy színes kendő gyakran mentheti a helyzetet, egy mozdulattal stílusossá varázsolja a strandolás utáni kusza frizurát, ha például hajpántként használjuk, de éppúgy az övet is helyettesítheti.

Van, aki minden eshetőségre tartogat egyet a táskájában, hogy a vállára terítse, ha feltámad a szél, vagy hűvössé válik a nyári éjszaka. A csomózások mesterei pedig lenge blúzt, topot, divatos hajturbánt, bármit össze tudnak rittyenteni belőle egy szempillantás alatt.

Ez a videó nem tár fel nagy csodát, mégis zseniális. Ha nincs ötleted, mit vegyél fel, fogj egy színes kendőt, egy vastag, masszív környakláncot, és készítsd el ezt az extra nőies, meseszép topot.

Nagyszerű, ha a kendőből csomózott elegáns top színei harmonizálnak a kiegészítőkkel, netán egy-egy tónusa megjelenik a sminkben vagy az öltözékben. Ezt az ötletet érdemes hasznosítani a nyár folyamán!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés