A nyári szezon egyik nagy előnye az, hogy jóformán bármit lehet ruhaként viselni, mivel a lezser minifazonok és hosszabb, lenge szabások éppúgy divatosak. Akár egy combközépig érő oversize ing vagy egy ügyesen felapplikált kendő is megteszi strandöltözetként. A nőies szetteket könnyen fel lehet dobni, pillanatok alatt csinos felső készülhet egy kendő segítségével, ráadásul varrás nélkül. Bár munkahelyre nem való, a hétvégéken vagy a vakáció idején simán viselhető ez a légies, aprócska blúz.

hirdetés

Szexi nyári felső, ami varrás nélkül elkészíthető

Egy csinos kendő nem csupán a frizurát dobhatja fel. A nyári melegben sokszor nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen viselet lenne az ideális választás. A jó hír, hogy ebben az időszakban jóformán elegendő egy falatnyi top, ami akár otthon, varrás nélkül is elkészülhet. Nincs másra szükség, csak egy szép, mintás kendőre, valamint egy pánt nélküli melltartóra.

 

A videón látható mozdulatokat irtó egyszerű lekövetni, pillanatok alatt elkészül a lenge, szexi felső. A csinos darabhoz egy pánt nélküli melltartóra lesz szükség, ennek a fazonja tulajdonképpen mindegy, a lényeg, hogy kényelmes legyen és lehetőleg ne csúszkáljon. Az mindenképp előnyt jelent, ha sima a felülete, nem díszíti csipke, így biztosan nem rontja el az összképet.

Érdemes nagyobb méretű kendőt választani az ügyeskedéshez, így nem csupán a melltartót fedi majd el a felső. Ennek köszönhetően akár még az utcán is viselhető az összeállítás. Ám mivel falatnyi darabról van szó, inkább a strandon érvényesül igazán. Noha irtó menő manapság az utcán melltartóra hajazó topban megjelenni, nagyon vékony a jégen táncol ez a trend, könnyen átbillenhet a szett, és közönséges lehet az összkép.

 

A nyári melegben a tapadós, vastagabb anyagú blúzok kényelmetlennek bizonyulnak a nap folyamán. Még egy minimális szintű izzadás következtében is hozzátapadnak a bőrhöz. A lengébb darabokból azonban senki nem vásárol sokat, hiszen ritkán adódik olyan alkalom, amikor a hasvillantó, falatnyi holmik bevethetők. Munkahelyen kevéssé elfogadott a laza, lenge öltözet, így leginkább lazább közegben, a strandon vagy a nyaralás ideje alatt lehet kihasználni egy ilyen ruhadarabot.

Erre remek megoldás, ha több, különböző mintázatú kendő lapul a szekrényben. Így akár több alkalomra készülhet egy csinos, szexi blúz, ami kellően légies és könnyed viselet a forróságban.

 

Képek a cikkben: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés