Gyönyörű blúz készülhet a kendőből, ha ezt a divattrükköt alkalmazod. Még varrni sem kell, mégis elképesztően sikkes!

hirdetés

Csinos blúz kendőből, varrás nélkül

Vannak azok a napok, amikor az ember lánya csak álldogál a gardróbszekrény előtt, s hiába a változatos repertoár, egyszerűen azt érzi, hogy nem tud mit felvenni. Na ilyenkor jönnek jól az internetes trükkök, amelyek segítségével egy pillanat alatt fel lehet dobni az unalmas hétköznapi megjelenést.

Nem kell az első ruhaboltig rohanni egy új blúzért, te magad is elkészítheted a sikkes, csinos felsőt, ráadásul varrás nélkül. Ehhez a változathoz például csak egy hajgumira és egy hatalmas kendősálra lesz szükséged, kézügyességet nem is igényel a procedúra. A videóban látható lépések könnyedén lekövethetők, a siker garantált!

 

Ahhoz, hogy valóban működőképes legyen a divatpraktika, mindenképpen nagy méretű kendőt keress a fiókban. A tavaszi-nyári szezonban érdemes légies, könnyed anyagú darabot választani, hiszen a napsütésben a vastagabb verzió már túlzottan melegnek bizonyulhat.

Minél több és változatosabb kendő lapul a ruhatárban, annál izgalmasabbá teheted a hétköznapi megjelenésedet. Senki nem fogja megmondani, hogy egy sálat viselsz magadon, mégis mindig eltérő blúzban jelenhetsz meg a munkahelyeden vagy a találkáidon!

Nem is feltétlenül kell, hogy az egész felső egyetlen kendősálból álljon. Ha van egy egyszínű ujjatlan atlétád, ezt a trükköt imádni fogod! A lényeg, hogy a trikó árnyalata passzoljon a kendő színeihez és mintázatához, így cseppet sem lesz feltűnő, hogy az általad viselt blúz gyakorlatilag két részből áll, és pár perc alatt dobtad össze reggel a tükör előtt.

 

Ehhez a trükkhöz is egy nagy méretű kendőre lesz szükséged, illetve két hajgumira, amelyekkel a ruha ujját készítheted el. Nem kell varrni, ölteni és tűzögetni, az egész procedúra pofonegyszerű! A titok kulcsa részben az atléta fazonjában rejlik, ugyanis ez adja majd a blúz végső vonalvezetését. Célszerű feszülős verziót választani, így a tapadós részek mellett a buggyos, lenge ujjszabás kifejezetten sikkesen mutat majd.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés