Egy csinos kis konty készítése általában nem nagy ördöngösség, ráadásul egy szép selyemkendővel párosítva kifejezetten franciás stílust kölcsönöz az egyszerű frizura. Remekül feldobja a nyári megjelenést, pillanatok alatt sikkessé varázsolja a külsőt. Lépésről lépésre mutatjuk, hogyan csináld!

hirdetés

Egy jól eltalált hajviselet éppen annyira hozzájárul a vonzó, nőies megjelenéshez, mint az ízlésesen összeválogatott outfit. Ha túllépnél a szimpla hajsütő vassal ondolált frizurákon, pár egyszerű mozdulattal sokkal különlegesebb fazon készíthető. Bár első blikkre bonyolultnak tűnnek a csinos kontyok, nem kell hozzá mesterfodrásznak lenni, hogy elkészítsd.

Ha még nem lapul egy színes, sikkes selyemkendő a fiókodban, itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Nem csupán a csuklóra kötve, nyak köré tekerve vagy az öltözékben megjelenítve mutat elképesztően jól ez az egyszerű kiegészítő. A frizurát éppen annyira feldobja, ráadásul a segítéségével eddig lehetetlennek tűnő fazonokat is összedobhatsz.

Egyszerű konty készítése egy kendő segítségével

A francia nők stílusérzéke szó szerint világhírű, pedig ha jobban górcső alá veszed a megjelenésüket, csupán apróságokkal bolondítják meg az összképet. Ez a konty pillanatok alatt elkészül, ráadásul nem kell hozzá extra kézügyesség.

A videóban lépésről lépésre láthatod, hogyan készítheted el magadnak, a franciás stílusért nem kell túlzottan sokat bíbelődni.

A kendő kiválasztásánál érdemes figyelni a hajad hosszára, hiszen minél nagyobb a selyem, annál vastagabb anyagot kell körbetekerned a tincsekkel ahhoz, hogy a konty ne csússzon szét. Rövidebb frizura esetén inkább kisebb, könnyedebb verziót használj! A színe passzolhat az öltözéked valamely részletéhez, vagy épp a kiegészítőidhez, esetleg a rúzsodhoz. Így tökéletes lesz az összhang!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés