A textilből készült színes öv látványos divatelem, ami még egy rém egyszerű farmerruhát, vagy tunikát is képes feldobni, csak éppen nem biztos, hogy fellelhető a kiegészítőid között, hiszen övből általában semleges darabot választ az ember. Ám nem muszáj költened rá, ha van otthon egy nagyobb kendő, ami összehajtogatva körbeér a derekadon.

hirdetés

Az övek általában hamar tönkremennek, ezért afféle fogyóeszköznek minősülnek a ruhatárban. A legtöbb nő a semleges, fekete, barna, bézs változatok közül válogat, és leginkább arra törekszik, hogy vastag, vékony és alkalmi darab egyaránt fellelhető legyen a kelléktárában.

Bár sem a bőrhatású, sem a textilövek nem bírják sokáig a strapát, ha többfélét akar beszerezni belőlük az ember, biztos, hogy nem lesz olcsó mulatság. Így érthető, ha a színes övek megvásárlását sokan kockázatosnak tartják, mert hangulatok jönnek-mennek, és mi van, ha sohasem kerül sor a viselésükre? Aztán a tükör előtt állva gyakran fellángol egy gondolat, hogy milyen jól feldobná ezt az egyhangú szettet egy színes öv!

 

Az esetek többségében pedig tényleg beigazolódik ez a feltevés, hiszen nagyon szuper összhangot tud teremteni egy visszafogott hangulatú ruha mellett az élénk táskához és cipőhöz passzoló deréköv. Ám az is igaz, hogy a ruhatárunkban fellelhető összes színhez nagy luxus lenne övet vásárolni, még akkor is, ha csak harmonizáló árnyalatot választunk.

Ilyenkor valóban jól jöhet egy kendő, amit a divat szerint manapság bárhová köthet az ember: a hajába, a táskájára, a nyakába, a ruha gomblyukába, vagy akár a nadrág övbújtatójába. Sőt, még felsőt is készíthetsz egy megfelelő méretű és anyagú darabból.

Szupernőies kiegészítő, amit félálomban is összedobsz: színes öv kendőből

Nincs az a sietős reggel, amibe ne férne bele ez a kis stílustrükk! Valószínűleg minden kéznél van hozzá, így roppant egyszerűen és villámgyorsan magadra tudod applikálni az övként hasznosított kendőt. A mintás sálkendők a legideálisabbak erre a célra, hiszen a színes print biztosan tartalmaz majd olyan árnyalatot, amivel össze tudod egyeztetni a cipődet, táskádat, esetleg a blézeredet vagy ruhádat.

Az is jó, ha a fülbevalód vagy a rúzsod színével cseng össze a kiválasztott darab, a lényeg, hogy kellőképp nagyméretű legyen, amit összefogva legalább kétszer körbe tudsz tekerni a derekadon. Keress hozzá egy fémszínű karperecet, fűzd át rajta a kendőt a videóban látható módon, és voilà, kész is a szuperdivatos, látványos stíluselem!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés