Cynthia Gouw szépségtippjei igencsak kapósak az interneten, sokan kíváncsiak arra, mit tesz azért, hogy ennyire fiatalos a megjelenése. A színésznő, újságíró, tévéhíradó-riporter és modell külseje évtizedek óta változatlan, ránézésre senki nem tudná jól megtippelni a valódi életkorát.

hirdetés

Cynthia Gouw 26 éves korában szerepelt a Star Trek 5. – A végső határ című filmben, amit 1989-ben adtak ki, az akkori képsorok láttán pedig könnyen azt hihetnénk, hogy ő valójában egy időutazó. Bőre ugyanolyan sima és ragyogó, szinte semmit sem változtak a vonásai a bő harminc év során.

Hogy ebben milyen arányban játszanak szerepet a genetikai adottságok, a szépészeti beavatkozások, az egészséges táplálkozási, illetve bőrápolási szokások, azt nem lehet tudni, de valószínűleg nem csak az általa istenített retinolnak köszönheti, hogy az életkorát tekintve ilyen megtévesztő a külseje.

Nem fog rajta az idő: Cynthia Gouw szépségtippjei

Ma már főként szépségbloggerként és modellként tevékenykedik, az Instagramon és a TikTokon egyaránt népes követőtáborral rendelkezik. Az 1963-ban született Cynthia Gouw karrierje szépségversenyekkel és modellszereplésekkel indult még a nyolcvanas évek közepén, majd sorozatokban és filmekben is kipróbálhatta magát. Színészi pályafutását az újságírás és a híradózás váltotta fel, egy-egy riportjáért díjat is kapott.

Manapság leginkább fiatalos kinézetének és bőrápolási tanácsainak köszönheti népszerűségét, szépségtippjei hamar felfutnak a közösségi média platformjain, hiszen rengetegen kíváncsiak arra, hogy tartja magát ilyen jó formában.

Pedig videóiban nem oszt meg eget rengető nagy titkokat, leginkább azokat az általánosságokat veszi sorra, amelyek köztudottan alappillérei a bőrfiatalító szépségápolásnak. Gyakran beszél a kémiai hámlasztók és a retinol előnyeiről, amelyeket ő maga is tapasztal, emellett a C-vitaminos szérum, a hialuronsav, illetve a fényvédő sem marad ki a rutinjából.

A tényt, hogy korábban kipróbálta a botoxot, nem sumákolja el, sőt, nyíltan megosztja követőivel, hogy időnként lézeres kezeléseket vesz igénybe, és az ajkaiban van egy kis töltőanyag. Az arcemelő eljárásokat azonban még nem vette igénybe.

Felhívja a figyelmet arra is, hogy az anti-aging bőrápolási rutint érdemes a kézfejekre, a nyakra és a dekoltázsra is kiterjeszteni, hiszen ezek a területek éppolyan hamar árulkodnak a bőröregedésről, mint az arcunk.

A bőrápoláson kívül az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra szintén odafigyel, és külön videót szentelt annak, hogy az alvásnak milyen nagy szerepe van a szépségmegőrzésben. Kizárólag hanyatt fekve alszik, hogy ne gyűrődjön, nyomódjon össze a bőre, és szatén- vagy selyempárnára hajtja le a fejét.

Cynthia Gouw nem tagadja, hogy trükkösen sminkel és néha, ha rossz napja van, filtert is használ, ám olykor-olykor ezek nélkül is megmutatja magát, és nem sok különbség fedezhető fel a valódi arca és az effektekkel manipulált fotói között.

Az előnyös szelfikészítéshez és fotózáshoz szintén remek tippeket ad a szépségblogger, olyan tanácsokkal szolgál, melyeket modellként tanult vagy lesett el.

Kiemelt kép: Gabe Ginsberg/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés