Brooke Shields nagyon naprakész, ami a divatot illeti, a legnépszerűbb trendek köszönnek vissza csinos öltözékeiben. Főként a nőies irányzatokat részesíti előnyben, de a farmeres lazaság sem áll messze a stílusától.

hirdetés

Az 58 éves színésznőt mindig kifogástalanul összeállított szettekben kapják lencsevégre, az utóbbi fél évben készült fotóit elnézve pedig az is nyilvánvalóvá válik, hogy a mostanában felfutott nőies trendek igencsak kedvére valók. No persze, nem aggat mindent magára meggondolatlanul csupán azért, mert divatos, sőt, kifejezetten ügyel arra, hogy az általa választott fazonok előnyösen és az ízlésesség határán belül hangsúlyozzák alakját, illetve mindig szem előtt tartja, hogy mi passzol az alkatához, személyiségéhez és stílusához.

Brooke Shields nem veti meg ugyan, ha egy ruha kacéran megvillantja formás vonalait, de nem esik túlzásba a dögös részletekkel, a merész trendek távol állnak tőle. A képek abszolút visszatükrözik azt, ahogy a korához viszonyul. Nem erőlködik azon mindenáron, hogy fiatalabbnak tűnjön, de mint korábban, most is sokat tesz azért, hogy megőrizze fittségét, és minden életszakaszában a legjobb formáját hozza. Az egészsége és a közérzete miatt is fontosnak tartja az edzést, a rendszeres testmozgást, ám az önbizalmának bizonyára éppúgy jót tesz, hiszen odáig van az alakkövető ruhafazonokért, amikre bőven ötven felett sem mond nemet.

Ezek a felkapott trendek érhetők tetten Brooke Shields ruhatárában

Brooke Shields még gyermekként csöppent bele a divat világába, kezdetben reklámfilmekben szerepelt, 15 évesen azonban már a Calvin Klein kampányában pózolt. Hamar sikeressé vált modellként, a fotózások alkalmával pedig betekintést nyert a legújabb trendekbe, még mielőtt azok megkezdték volna térhódításukat.

 

Valószínűleg a divat terén is sok tapasztalatot szerzett, és most, hogy már profi szinten kiismeri ízlését és határozottabban teszi le a voksát egy-egy fazon mellett, jobban tudja hasznosítani az öltözködés kapcsán szerzett szakmai fortélyokat.

A nyáron csúcsra futott Barbiecore, valamint az őszre beérett pöttyös minta, az örökzöld kötött ruha, a jó ideje felkapott széles szárú farmer és a szárnyait bontogató szürke szín divatirányzatát egyaránt a saját stílusához illeszkedve jelenítette meg sikkes szettjeiben.

Kiemelt képek: Santiago Felipe/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés