A bézs nadrág sokféle kombinációban kifinomultan mutat, ezért jó alapot ad a sikkes őszi megjelenéshez. A szezonban egyébként is tarolnak a földszínek, a lágy krémes tónus pedig hatalmas szabadságot ad a szettek összeállításakor.

hirdetés

A bézs nadrág nélkülözhetetlen az őszi szezonban

Amikor őszi kulcsdarabokról van szó, a legtöbben kapásból az egyszerű kék színű farmernadrágot említik. Azonban van még egy aduász nadrág, aminek ott a helye a szekrényben, hiszen legalább annyira jól kihasználható, ráadásul nemcsak divatossá, hanem stílusossá teszi a megjelenést. Idén ősszel nem kell finomkodni a merészebb árnyalatokkal, azonban a földszínek továbbra is vezetik a népszerűségi listákat. A barnás, sárgás és bordós tónusok határozottan passzolnak az ősz hangulatához, a lehulló falevelek színjátékához, így nem csoda, hogy a bézs alapárnyalatnak számít a szezonban.

Egy szimpla bézs nadrág önmagában nem tűnik nagy durranásnak, pedig kifejezetten trendi kulcsdarabként tartják számon. Már évek óta népszerű, idén azonban különösképp felkapottá vált. Hatalmas előnye, hogy remekül kombinálható, jóformán bármilyen árnyalat mellett szuperül mutat, ráadásul sportos, vagány és elegáns stílusban éppúgy megállja a helyét. A galériában mutatunk néhány izgalmas őszi összeállítást, amelyben a bézs nadrágé a főszerep.

 

Minden szezonban van egy-egy olyan ruhadarab, ami abszolút magára irányítja a reflektorfényt. Idén egyértelműen a bézs nadrágok körül forog a világ, de az utcai divat világa legalábbis biztosan. Az elegánsabb darabokat a legtöbben monokróm szettekben viselik, ezek az összeállítások remek választásnak bizonyulnak az irodai napokra, vagy fontosabb találkozók alkalmával.

A farmerek között szintén meg lehet találni a bézs színű darabokat, mindenféle fazonban és szabásban jelen vannak az üzletek kínálatában. Ez a világos árnyalat, akárcsak a fehér, finoman nőies, vagány és sportos szettekben egyaránt remekül érvényesül.

Csodásan mutat a barna más árnyalataival, de feketével és fehérrel éppúgy összeboronálhatod a bézs nadrágot. A merészebb színekkel szintén érdemes lehet kísérletezni, ha egy kicsit vidámabbá varázsolnád a hétköznapi megjelenésedet. A piros és a citromsárga elképesztően népszerű idén ősszel, az már csak hab a tortán, hogy a bézs látványosan felerősíti vibrálásukat.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés