Az olasz magazin teli találat képekre játszik, rögtön két gyönyörű nővel köszönti a tavaszt! Az 55 éves Brooke Shields és az 52 éves Helena Christensen a nőiességre, és annak személyes megélésére fekteti a hangsúlyt a címlapon, és az elegáns ruhákra kiélezett összeállításban.

hirdetés

A L’Officiel Italia magazin különleges címlappal és fotósorozattal nyitja meg a tavaszi szezont. Bár a képek központi témája a testvériesség, ezzel együtt sok felmerülő gondolatsort feszeget még.

Hogyan élik meg a hölgyek a nőiességüket túl az ötvenen? Miként bontakoztatják ki vonzerejüket és juttatják kifejezésre saját stílusukkal, valamint a divat eszköztárával? Adott két határozott, ötvenes éveiben járó nő, akik tisztában vannak önmagukkal, és kifinomultan szexi öltözékeikkel azt kommunikálják a világ felé: nem a korom határozza meg, hogy ki vagyok, és hogyan érzem magam, hanem a személyiségem és a stílusom.

Brooke Shields és Helena Christensen a kortalan nőiességet ünnepli

Greg Lotus fotóin két nő kerül a középpontba, de ebben a felállásban sokféle szerep benne van, ahogyan a nők kapcsolódhatnak egymáshoz, ami által inspiráló és motiváló erőt jelenthet egyik fél a másik számára, vagy vice versa.

Bármit beleképzelhetünk a képekbe: a két modell, az 55 éves Brooke Shields és az 52 éves Helena Christensen, akár testvérpárként, vagy barátnőkként is megjelenhetnek a szemünk előtt. A hangsúly a tökéletes harmónián van, ahogyan kiegészíti egymást a két ellentétes egyéniség, és a rivalizálás, vagy a másik túlharsogása, túllicitálása helyett a nőiség kölcsönös támogatását érezzük a két fél között.

 

A stylist, Arnold Milfort elegáns ruhákba bújtatta a csodaszép Shieldset és Christensent, hasonló fazonokkal érzékeltetve összetartásukat, illetve fekete-fehérrel kidomborítva, hogy mégis eltérő temperamentummal, személyiségjegyekkel és stílussal rendelkeznek. Brooke a merészebb, a kitárulkozóbb, míg Helena a titokzatosabb ebben a fotósorozatban. A mondanivaló nyilvánvaló: mi nők nagyon eltérőek vagyunk ugyan, ám életkortól függetlenül mindnyájunkban megvan a nőiesség és a vonzerő motiváló ereje, csak hagynunk kell a felszínre törni, hogy megélhessük.

A képek a New York-i Carlyle Hotel impozáns épületében készültek, a fotózást pedig Daniele Carettoni és az Espresso Productions igazgatta. Kale Teter felelt a füstös, szemhangsúlyos sminkekért, az elegáns ruhafelhozatalban pedig Georges Hobeika egy-két hímzett, gyönggyel díszített darabja is bemutatkozik.

Kiemelt képek: Roy Rochlin/FilmMagic, Craig Barritt/Getty Images.

Képgaléria képei: Greg Lotus/L’Officiel Italia.

  • Megosztás:
hirdetés