Brooke Shields manapság már ritkán vállal modellmunkákat, ám alkalmanként mégis kivételt tesz. Most Kim Kardashian márkájának, a SKIMS-nek az új kampányában láthatjuk. Szokatlanul merész felvételek készültek róla, fantasztikus vonalait fehérneműben mutatta meg.

hirdetés

Az 57 éves Brooke Shields negyven évvel ezelőtt robbant be a köztudatba. A népszerű színésznő eleinte modellkedett, a nyolcvanas években nem volt nála népszerűbb arc a szakmában. A leghíresebb modellmunkájánál mindössze tizenöt éves volt, ekkor kapta meg a Calvin Klein farmerreklámját. A provokatív képanyag akkoriban hatalmas felháborodást keltett, hiszen a zsenge fiatal lányt szétgombolt ingben, csábos pótokban fotózták.

Ám az ikonikus farmerreklám hatalmas löketet adott a színésznő bimbózó karrierjének, sorra kapta a felkéréseket, idővel pedig a rendezők érdeklődését is felkeltette. Megkapta A kék lagúna főszerepét, a filmnek köszönhetően világszerte ismertté vált.

Időnként visszatért a modellkedéshez, tavaly például ismét farmerba bújt, és megidézte a negyven évvel ezelőtti divatfotóit. Roppant hasonló pózokban kapták le, a felvételek mégis merészebbek, érettebbek, nőiesebbek. Brooke sokat változott az évek alatt, teljesen másképp viszonyul a testéhez. Sokkal magabiztosabb, nőiesebb, és valósággal ragyog. Látszik, hogy egészségesen étkezik, sokat edz, hiszen kirobbanó formában van, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a róla készült képek ne holmi idealizált női képet mutassanak be, hanem a valóságot.

Brooke Shields melltartót reklámoz: csodásan fest az 57 éves színésznő

A tavalyi farmerreklám után most hasonlóan merész felvételeket vállalt be. Kim Kardashian felkérésére mondott igent a színésznő, így a SKIMS legújabb fehérneműkampányában láthatjuk. A képek különleges alkalomból készültek, a fehérneműmárka mostantól melltartókkal bővíti a kínálatát.

Egyszerű letisztult darabokat alkottak a tervezők, melyek kényelmes anyagból készültek, ezáltal roppant komfortos a viselésük. Kim Kardashian számára fontos volt, hogy csapatával olyan darabokat alkossanak, amelyek magabiztossá teszik a nőket. Roppant büszke amiatt, hogy erős, határozott nőkkel dolgozhatott együtt.

Brooke Shields mellett többen is szerepelnek a divatanyagban, ám a legnagyobb meglepetést egyértelműen az 57 éves színésznő okozta. A fotók kedvéért fehérneműre vetkőzött, és megvillantotta a formás alakját.

Brooke nagyon örült a felkérésnek, és a saját oldalán osztotta meg a személyes véleményét az új fehérneműkről. Bátran ajánlja mindenkinek a letisztult kreációkat, melyek a nők kényelmét szolgálják.

A felvételeket nem retusálták túl, a színésznő már nem szívesen vállal olyan fotókat, amelyek nem a valóságos alakját, kinézetét mutatják. Már a farmerreklám kapcsán is külön kérte, hogy ne módosítsanak a testén, szerette volna, ha valóban az ő teste látható a felvételeken az esetleges hibákkal együtt. Elfogadja a korát, az öregedést természetes folyamatnak tekinti, éppen ezért nem ejti kétségbe a változás. Az egészségére viszont nagyon ad, és sokat tesz azért, hogy formában maradjon.

Brooke mellett Cassie, Becky G, Chelsea Handler és Juliette Lewis színésznő úgyszintén szerepelnek a reklámkampányban. A képeket Vanessa Beecroft készítette. Egyszerű háttér előtt kapták lencsevégre az alkalmi modelleket, így a hangsúly még inkább a fehérneműkre helyeződik. Csak nagyon finom utómunkán estek át a képek, a márka pedig arra is figyelt, hogy sokféle testtípuson mutassa be az új termékeket.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés