Lionel Richie 24 éves lánya, Sofia kiforrott ízléssel rendelkezik, stílusa abszolút lehengerlő, pedig soha nem gondolja túl a szettjeit. A sportos, lezser és elegánsan nőies holmikat éppúgy kedveli, ízlésesen variálja a sikkes fazonokat.

hirdetés

Sofia Richie stílusa hihetetlenül sikkes

Lionel Richie neve valószínűleg sokak számára ismerős. Az azonban kevésbé köztudott, hogy a fiatal, 24 éves modell a világszerte ismert énekes kisebbik lánya. A gyönyörű Sofia nem lépett édesapja nyomdokaiba, mégis több mint tízmillióan követik az Instagramon. Már tiniként belekóstolt a divatszakmába, a modellkedéssel pedig azóta sem hagyott fel, számos magazinban, divatkampányban szerepelt már, de neves márkák kifutóin éppúgy megfordult.

Sofia egyértelműen lehengerlő szépségének, gyermeki bájának köszönheti sikereit. Kisugárzásával mindenkit levesz a lábáról, s már egészen fiatalon kiforrott stílusérzékkel rendelkezett, mindig remek érzékkel nyúlt az aktuális trendekhez. Bátran kombinálja a lezserebb és az elegáns holmikat, a ruhatárában a sportos és a nőies darabok egyaránt megtalálhatók.

A galériában összegyűjtöttük Sofia Richie legsikkesebb összeállításait az elmúlt időszakból. A szettekből bőven lehet inspirációt meríteni, a fiatal modell ugyanis a legtöbb alkalommal csak egyszerű, hétköznapi kulcsdarabokat visel, egyáltalán nem gondolja túl a dolgokat.

 

Idén tavasszal Sofia gyönyörű, letisztult esküvői ruhájával volt tele a sajtó, a legtöbb hírportál fotókkal számolt be a nagy eseményről. A modell akkor azt nyilatkozta a Vogue magazinnak, hogy mindig egy hercegnős, igazi habos-babos ruháról álmodott, azonban ahogy múltak az évek, egyre inkább az egyszerűség felé mozdult az elképzelése. A csodás Chanel kreáció, valamint Sofia hétköznapi szettjei egyaránt arról tanúskodnak, hogy személyes ízlésvilága a letisztult elegancia és a hanyag nőiesség vonalán mozog.

Nem visel feltűnő holmikat, jóformán minden alkalommal egyszerű kulcsdarabokból hozza ki a maximumot. Imádja a könnyed farmernadrágokat, az egyszínű blézereket, de a klasszikus atlétát és fehér pólót éppúgy gyakran beveti a hétköznapi szettek összeállítása során.

Megjelenésében mégis van valami megmagyarázhatatlanul sikkes és nőies, amit leginkább az apró részletekkel ér el, na meg az elbűvölő szépségével és kisugárzásával. Mindig csinos fazonokat választ és a legapróbb dolgokra is nagy hangsúlyt helyez. az általa összeválogatott, különböző holmik mindig passzolnak egymáshoz, s ha stílusukban eltérőek, a színekkel éri el a harmóniát.

Sofia semmit nem visz túlzásba, s talán éppen ez a kulcsa a stílusos összképnek. Egy szimpla pulóver-farmer kombót is elképesztően nőiesen tud viselni. Ilyenkor az ékszerekkel és a csinos cipőkkel teszi különlegesebbé az eredményt.

A vagány ruhadarabokat sem veti meg, ám ilyenkor mindig egy-egy nőies részlettel finomítja az összhatást.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/FilmMagic for Sézane/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés